Caminades conscients

Experiències a la natura

Caminades conscients

 

Dates

Sota reserva. Grups d’entre 10 i 25 persones.

 

Les Caminades Conscients

Aquestes caminades tenen per objectiu entrar en contacte amb les observacions sensorials que ens permet la Natura. Això vol dir caminar a un ritme més lent de l’habitual i caminar en silenci. Ens comuniquem amb la mirada o un petit contacte. De tant en tant, fem una petita pausa per fer algun exercici meditatiu o de contacte i per fer notar algun element natural d’interès.

 

En el recorregut sensorial emergeixen sabors, percepcions visuals més àmplies, sensacions tàctils més profundes, sons que semblaven amagats.

 

Així doncs, oblidem el rellotge, les preses i les obligacions quotidianes i ens lliurem al regal que ens aporta trobar-nos a la natura, en l’aquí i en l’ara.

 

Aquesta activitat es realitza als espais exteriors de l’Alzina de CollbatóParc Natural de la Muntanya de Montserrat.

 

Les experiències

 

Li estava donant la mà a la meva parella. Caminàvem molt a poc a poc, notant el moviment de la cama, del peu...I llavors vaig notar molt d'agraïment, la vaig mirar i vaig saber que era molt feliç.
M’adono que veig els matisos de verd de la vegetació, noto l’aire que m’acaricia la galta, el cor que batega, les olors de la ginesta a la primavera o del romaní, etc.

 

Facilitadors

Joan Monguió Terapeuta Gestalt, instructor de “Río Abierto” (en formació). També és llicenciat en física i en farmàcia.

Rosa Montells Terapeuta Gestalt, instructora de “Río Abierto, professora de Cuina Natural i Energètica, dietoterapeuta i farmacèutica.

 

 

 

 

 

Testimonis

 

Categoria
Natura i Consciència