Inspira Montserrat

Mostra Inspira Montserrat

Inspira Montserrat

 

Edició 2017

Els dies 22 i 23 de juliol de l’any 2017, coincidint amb el Festival Gong, se celebra la segona edició d’Inspira Montserrat, aquest any enfocat a la musicoteràpia. Comprar entrades!

 

El programa d’Inspira inclou:

  • De 10 a 14 un taller impartit per un dels nostres reconeguts mestres (a triar entre 2).
  • De 14 a 16 dinar, amb un ARRÒS SOLAR i menú complert cuinat al sol amb ingredients bio, de proximitat.
  • De 17 a 18 un concert participatiu de mestres i integrants dels dos tallers a l’Ermita de La Salut.
  • De 19 a 24  accés lliure a la Terrassa del Festival GONG amb dos concerts (no inclou concert a Les Coves).

 

 

DISSABTE 22

Els tallers impartits (i a escollir) són:

 

A la Terrasa del Gong trobarem:

  • 23h. FERRAN SAVALL | “Impro” El cantautor Ferran Savall ens presentarà un fresc repertori de peces improvisades amb components de músiques del món i del jazz.

 

A més, a les Coves de Montserrat i a les 21h (dintre del programa del GONG) tindrem a: 

  • 21h. NELLO CHIUMINATTO | “Més enllà del paradís” Aquest concert és un viatge pel món a través dels instruments amb un destí que no és geagràfic sinó el descubriment de sons que no has escoltat mai. Tocarà 17 instruments desconeguts provinents dels cinc continents del món. El concert comptarà amb la destacada intervenció de NESTOR KORNBLUM, el gran cantant d’harmònics.

 

 

 

DIUMENGE 23

Els tallers impartits (i a escollir) són:

 

A la Terrasa del Gong trobarem:

  • 19.30h. Xerrada “Entendre la dansa sufí” Una explicació prèvia al concert de les Coves del que consisteix la Sama, dansa sufí que els dervixos ballen, a càrrec de WADUD SABATER, que ens ajudarà molt a entendre el sentit del que es farà.
  • 23h. CARME NALINI | “Ma” És una de les milllors cantants de mantres del nostre país, especialitat que interpreta amb una gran veu, transmetent una gran dosi d’energia amb el que es clourà el festival.

 

A més, a les Coves de Montserrat i a les 21h (dintre del programa del GONG) tindrem a: 

  • 21h. USTAD DAUD KHAN – DERVITX AL ANDALUS | “La dansa de l’infinit” És un espectacle de dansa sufí -Sama, originària del s. XIII- en què els dervixos ballen sense parar simulant el moviment de l’Univers. Els ballarins de la companyia Dervitx Al-Andalus ballaran amb la música d’Usad Daud Khan. Sadozai, músic afganès de formació clàssica interpretará peces tradicionals sufís de Pèrcia, Afganistan i Índia.

 

 

MÉS INFO | COMPRAR ENTRADES

 

 

Primera edició (2016)

Els dies 23 i 24 de juliol de l’any 2016, coincidint amb el Festival Gong i la Fira del Montserratí, es va celebrar a Collbató la primera edició d’Inspira Montserrat, una mostra de més de 40 activitats gratuïtes vinculades a la natura i la salut, i organitzades per l’Ajuntament i l’Alzina de Collbató.

Ioga, meditació, biodansa, tai-txi, mindfulness, rutes etnobotàniques, arteràpia, biodescodificació, teràpia gestalt, homeopatia, danses per la pau, team cooking, contes i tallers per a nens, rutes sensitives, tallers d’alliberament emocional, concerts, xerrades i moltes altres activitats ompliran els carrers del nucli antic de Collbató durant tot el cap de setmana, des de les 9 del matí fins a les 7 del vespre.

De fet, les activitats s’iniciaren ja el divendres 22 a la tarda amb un espectacle de titelles, la presentació del nou llibre de Gaspar Hernàndez, un tast de productes locals i un concert gratuït del cantautor collbatoní Ferran Palau, recent premi Enderrock 2016.

 

Veure el programa complet de l’edició 2016 aquí