Retir de Ioga a Montserrat

retir_ioga_montserrat

Retir de ioga a Montserrat

 

Dates

Pont de maig: 28, 29, 30 d’abril i 1 de maig de 2018

 

El Retir de ioga a l’Alzina de Collbató

Us oferim un Retir de ioga en contacte amb la natura al cor de la muntanya de Montserrat.
En aquest context, realitzarem un retir de Ioga en el que combinarem les pràctiques de Kundalini i de Hatha, Ayurveda (rutines de purificació de primavera), activitats a l’aire lliure (Caminades Conscients, Bany de Bosc…), meditacions i Kirtans (cant de mantres) entre d’altres.
Gaudirem d’una alimentació natural i celebrarem l’energia de la primavera.
Quatre dies per connectar una mica més amb tu i poder experimentar un nivell més alt i renovat d’energia, calma i benestar.

 

Els espais

Uns espais interiors i exteriors espectaculars. Anar a veure els espais de l’Alzina de Collbató.

 

Facilitadors

Marc Llopart Professor de Kundalini Ioga, reconegut i certificat per AEKY (Asociación Española Kundalini yoga), IKITA (International Kundalini yoga Teachers Association) i KRI (Kundalini Research Intitute). Director del Centre Anahata yoga (Martorell).

 

Rosa Montells Professora de Cuina Natural i Energètica, terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència (membre de la AETG), instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal, i llicenciada en Farmàcia.

 

Especificacions

Dur roba còmoda, pareo i coixí de meditació (no imprescindible).

Inclou allotjament i pensió completa.

 

Preu

El preu de l’experiència és de 385€ i inclou l’allotjament i la pensió completa. Si s’efectua la reserva amb més d’un mes d’antel·lació (fins el 27 de març) el preu serà de 355€. Si no es reserva allotjament, el preu final serà de 295€.

 

 

Testimonis

 

Categoria
Ioga i Moviment