Tallers de Cuina Natural i Saludable (per a grups)

Tallers de Cuina Natural i Saludable

 

L’alimentació juga un paper bàsic a l’hora de sentir-nos en harmonia amb el que ens envolta. Aquests tallers ens ajuden a integrar com ens podem nodrir per viure d’una manera més equilibrada i saludable.

 

Els tallers de Cuina Natural i Saludable de l’Alzina

Els Tallers són eminentment pràctics, tenen 3h de durada i els duem a terme a les instal·lacions de cuina de l’Alzina de Collbató.

 

Els Tallers es poden realitzar sota demanda per a grups (mínim 8 persones), però també en proposem de forma puntual en matinal de dissabte per al públic individual. Fes una ullada a l’agenda! Si no tenim programat el que t’interessa però tampoc pots reunir un grup, contacta amb nosaltres que t’avisarem quan el tinguem agendat!

 

La instructora és la Rosa Montells, professora de Cuina Natural i Energètica, dietoterapeuta, farmacèutica i terapeuta Gestalt.

 

El preu per Taller és de 35€ per participant.

Per a grups concertats de més de 8 persones el preu del Taller serà de 32€ per participant.

 

ELS TALLERS ABC

 

La vida és canvi i el cos necessita adaptar-se a cada estació de l’any: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern.

 

Els Tallers ABC estacionals representen una oportunitat per a conèixer les bases de la Cuina Natural i Saludable. Consisteixen en la preparació de menús equilibrats i saludables amb verdures, cereal integral, proteïna, algues i ferments.

 

Cuina de temporada amb productes de proximitat i de l’estació, on cuinen tots els participants.

 

A l’acabar compartirem un tast dels plats preparats. Vine, t’agradarà!

 

TALLERS TEMÀTICS

 

A més dels tallers ABC lligats a l’estació de l’any, tenim un ampli ventall de tallers temàtics preparats per a cobrir les vostres necessitats i interessos:

 

  • Postres i berenars sense sucre

La dolçor no està renyida amb la cuina saludable, això sí, aprendrem a treballar amb la dolçor natural dels aliments.

  • Patés vegetals i amaniments saborosos

Com preparar patés saludables i saborosos, i amaniments atractius. Aprèn a combinar els 5 sabors bàsics.

  • Com preparar un menú equilibrat i estacional
  • Cuinem les verdures locals, estils de cocció
  • Què cal saber sobre les proteïnes
  • Perquè cereals integrals?
  • Introducció a les algues i les seves propietats

  • Alimentació i sistema immunitari. Probiòtics per la salut del budell
  • Ossos forts, minerals i algues
  • La importància dels esmorzars equilibrats
  • Comprensió de la fibromialgia. Una mirada físico-mental-emocional
  • Fer les paus amb el pes
  • Nens i menjar saludable
  • Carmanyoles, entrepans i organització per persones amb poc temps
  • Mindfulness i alimentació
  • Hamburgueses i mandonguilles vegetals
  • Alimentació i emocions

 

 

 

 

 

 

 

Testimonis

 

 

També et pot interessar

 

  • Us animem a elaborar els vostres postres i berenars saludables. Us caldrà una bona dosi de voler-ho passar bé, si pot ser en companyia, mentre descobriu nous sabors i textures.......

  • El sabor natural dels aliments Quan pensem en menjar saludable hem d’imaginar plats saborosos amb textures i verdures de tots colors i sobretot, amb un ventall interessant de gustos i......

  • Al voltant de l’alimentació, com un eix vertebrador, hi ha un munt d’aspectes que interactuen entre ells i que teixeixen la nostra vida quotidiana. Em refereixo a coses com sentir-nos......

  • La dolçor és necessària per les persones. En aquesta afirmació es troben d’acord la medicina xinesa, els terapeutes emocionals i els professionals de l’ajuda en general. La dolçor tranquil·litza, produeix......

  • La recepta que avui us vull compartir és una recepta senzilla de croquetes sense fregir, òptimes per a les calors d’estiu! Nutritives, digestives i saludables! Ingredients 2 tasses i mitja......

Categoria
Alimentació Saludable