Gestalt a Collbató

Teràpia Gestalt

 

Sessions de teràpia individual: a concertar de dimarts a divendres a Collbató; dilluns a Barcelona (zona Centre).

Sessions de teràpia individual en grup: pendent.

Primera entrevista gratuïta.

 

Què és la Teràpia Gestalt?

La teràpia Gestalt té a veure amb crear ponts de comunicació amb un mateix, amb els altres i aprendre què significa fer-se responsable de la pròpia vida.

 

Entre terapeuta i client es crea un espai on és benvinguda l’expressió d’emocions i sensacions corporals. El terapeuta acompanya, assenyala i facilita la consciència que emergeix amb una actitud oberta sense judici. En aquestes condicions, el client descobreix aspectes de si mateix més enllà dels automatismes habituals i això és sanador.

 

Atenem conflictes de relació, dols, ansietat i depressió.

 

La meva manera de ser terapeuta

Considero la relació terapèutica un encontre entre persones que aposten per una trobada des la transparència i la honestedat o al menys, fins on els és possible. Facilito l’expressió del que és genuí per davant de justificacions o manipulacions i valoro el contacte amb el que és real més enllà les les fantasies on sovint ens agrada instal·lar-nos.

 

Des que vaig conèixer la Gestalt, fa més de dues dècades, aquesta s’ha convertit en la meva manera d’entendre la vida. Sóc terapeuta de la mateixa manera que visc; intento estar atenta a allò que és obvi: les emocions, la postura corporal, judicis i idealitzacions. És amb això amb el què treballo.

 

Quan, en el transcurs de la teràpia, anem enfortint la responsabilitat per la pròpia vida és més senzill acceptar que viure és canvi i que aquest fet ens obliga capbussar-nos en moments de buidor i de caos imprescindibles per ressituar-nos. Sovint, els conflictes no són sinó senyals que demanen la nostra atenció per poder ser integrats i no requereixen res més que permetre’ns un espai de contacte, consciència i expressió.

 

Si aquestes línies et ressonen i creus que aquest és el acompanyament que necessites en el teu moment vital, pots posar-te en contacte amb mi.

 

Facilitadors

Rosa Montells Terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència, membre de la AETG, instructora de Moviment Conscient i teràpia transpersonal. També és llicenciada en Farmàcia.

Joan Monguió Terapeuta Gestalt, Programa SAT, instructor de Moviment Conscient. També és llicenciat en Física i en Farmàcia.

 

Anar als tallers de Treball Sobre Sí | Més info sobre Gestalt al Blog | Contactar

Category
Teràpies