Lloguer d’espais i sales

a prop de Barcelona

L’Alzina de Collbató gaudeix d’uns espais privilegiats als peus de la muntanya Montserrat, i dins del mateix Parc Natural. Aquests espais i sales s’utilitzen per a realitzar activitats pròpies en relació a la natura, al creixement personal i a les teràpies alternatives. També s’ofereixen a organitzacions i professionals afins que hi vulguin dur a terme les seves propostes.

Sala Gran

Amb 80 metres quadrats en forma de “L”. Es troba equipada amb parquet, equip de música i projector. Pot emprar-se sense mobiliari, amb coixins i màrfegues, o amb cadires i taules de treball, tipus convenció.

Espai Cuina

L’Alzina pot oferir àpats en la línia de l’alimentació natural i saludable, sempre i quan aquests formin part de l’activitat de cap de setmana. També hi ha la possibilitat del lloguer de l’espai per a la preparació i compartició d’àpats, i per a activitats de Teamcooking.

Sala Mitjana

Amb 40 metres quadrats i de forma rectangular. Es troba equipada amb parquet, equip de música i projector. Pot emprar-se sense mobiliari, amb coixins i màrfegues, o amb cadires i taules de treball, tipus convenció.

Exteriors

L’Alzina de Collbató gaudeix d’uns espais exteriors amplis, ajardinats i salvatges, amb espectaculars vistes a Montserrat. El lloguer de la Sala Gran inclou la utilització d’aquests, tot i no poder-ne garantir la utilització exclusiva.

Sales Individuals

Disposem de dues sales de teràpies individuals (d’uns 15 metres quadrats) amb diferent equipació. Ambues amb llum natural. Una d’elles pot acollir un petit grup d’entre tres i sis persones, a més del terapeuta o facilitador.

La resta de la casa

L’Alzina de Collbató està situada en una masia catalana del segle XVII que trobem al bell mig del nucli històric del municipi. La casa encara conserva gran part dels elements originals després de la reforma d’acondicionament.