L’ALZINA SOM

rosa montells

Rosa Montells

Direcció, terapeuta i professora.

Em dic Rosa Montells i estic interessada en el creixement personal desde sempre. Per això, durant la vida i al meu ritme, m’he anat nodrint en la vessant física, emocional, mental i trascendent.

A conseqüència de tot això i de la meva necessitat de compartir, m’he format com a terapeuta gestaltinstructora de “río abierto” i professora de cuina natural i energètica. També sóc llicenciada en farmàcia.

M’agrada gaudir de temps per caminar, escriure i sentir; també dedicar-lo a la parella, fills i amics. Tant de bo trobis en aquest espai alguna cosa que connecti amb tu i et nodreixi d’alguna manera.

Terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència, membre de la AETG, instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal. Professora de Cuina Natural i Energètica i llicenciada en Farmàcia.

Joan Monguió

Direcció, terapeuta i professor.

Em dic Joan Monguió. Sóc llicenciat en física i en farmàcia. També m’he format com a terapeuta gestalt, procés SAT i moviment harmònic i expressiu “río abierto”.

M’agrada la natura, el cinema, el bàsquet i la cuina… i moltes altres coses que encara he de descobrir.

M’agrada integrar les activitats culturals i les activitats de natura, ja siguin caminades o conferències, xerrades o excursions, per disfrutar-les i compartir-les amb tothom.

Terapeuta gestalt, instructor de “río abierto”. Llicenciat en física i en farmàcia.

COL·LABORADORS

Marc Llopart - Ioga

Marc Llopart

Professor de Ioga Kundalini.

Vaig conèixer el ioga a l’any 2002, estic molt agraït a aquesta maravellosa pràctica que m’ajuda a cuidar el cos, serenar la ment i és una eina i guia pel meu autoconeixament.

Professor de Kundalini Ioga, reconegut i certificat per AEKY (Associación Española Kundalini yoga), IKITA (International Kundalini yoga Teachers Association) i KRI (Kundalini Research Intitute). Director del Centre Anahata yoga (Martorell).

Alba Martínez - Osteopatia

Alba Martínez

Osteòpata.

Osteòpata D.O. Fisioterapeuta. Docent de l’Escola d’Osteopatia de Barcelona.

Itas Luque - Fisioterapia

Itas Luque

Fisioterapeuta i professora d’Estiraments i Correcció Postural.

Com diu en Magou “Tot en aquesta vida es manifesta en energia o moviment”. Sóc enèrgica i amant del moviment, així que m’agrada ajudar a mantenir-lo i a buscar-lo.

Diplomada en Fisioteràpia, Tècnica superior en Prevenció de riscos laborals, Especialista en  Ergonomia i Higiene industrial, Fisioterapeuta esportiva, i especialista en la Tècnica de Tecarteràpia amb la tecnologia CIM200 de Capenergy. Directora de Fisioitas.

Mercè Meseguer - Homeopatia

Mercè Meseguer

Homeòpata

En els més de trenta anys d’experiència no deixo de sorprendre’m del poder curatiu d’aquests medicaments sense efectes secundaris, tant en processos crònics com en aguts.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Màster en Homeopatia per l’Universitat de Barcelona. Acreditació en Homeopatia pel Col.legi Oficial de Metges de Barcelona. Amb experiència des de l’any 1986.