EL TEAMBUILDING DE L’ALZINA

Cuinar l’equip

 Oferim a les empreses i organitzacions una proposta de teambuilding que aprofundeix en les dinàmiques de treball, la cohesió de grups, el lideratge i l’excel·lència a través de tallers d’alimentació natural i saludable Teamcookingon cada participant es troba amb el repte d’elaborar, conjuntament amb els companys, un àpat deliciós per compartir.

El Teambuilding de l’Alzina

El Teambuilding que us oferim és una activitat participativa per treballar en equips. L’objectiu és desenvolupar una activitat que promogui la relació dels participants en un entorn diferent a l’habitual.

 

El teamcooking afavoreix l’actitud proactiva dels participants per treballar el lideratge i la cooperació en un àmbit extralaboral; contribueix al diàleg i a l’intercanvi d’opinions en un clima favorable al voltant d’una taula.

 

L’activitat inclou compartir un àpat equilibrat, saborós i saludable que és el resultat del treball realitzat en equip i es pot combinar amb alguna altra activitat grupal.

 

Facilitem una entrevista prèvia per acordar objectius del taller segons les necessitats del client.

L’activitat de teambuilding de l’Alzina de Collbató es centra en el Teamcookinguna activitat de mig dia i que inclou el dinar o el sopar que el grup cuinarà i compartiràL’experiència es podrà combinar amb alguna altra activitat i pot incloure un espai per a compartir impressions.

Perquè un taller d’Alimentació Natural i Saludable?

  • L’alimentació es troba molt lligada a sensacions que valorem com a positives d’acceptació i serenor. Trobar-nos al voltant d’una taula ben parada implica sempre una predisposició favorable.
  • Suposa un objectiu clar, concret, immediat i mesurable: aconseguir entre tots preparar un àpat i gaudir-ne plegats. La implicació i la iniciativa personal té un ressò manifest en el grup.
  • Facilita les iniciatives i l’actitud proactiva de tots els participants, en treballar el lideratge i la cooperació en un àmbit extra·laboral.
  • És fàcil posar consciència a què ens passa i practicar l’assertivitat ja que és senzill adonar-nos de què ens agrada i què no, sobretot quan tastem menjars nous i sortim de la franja de confort dels menús habituals.
  • Representa una experiència sensorial que facilita l’assimilació de nous hàbits i coneixements.
  • Els beneficis i l’experiència de la trobada es pot dilatar en el temps, en incorporar noves propostes saludables i saboroses a la vida cotidiana, millorant l’alimentació i la salut individual de cada participant.
  • El grup també pot continuar compartint en l’àmbit laboral les noves idees i propostes culinàries adquirides a la trobada, per exemple amb els tuppers o menjars preparats. Aquest vessant suposa prendre consciència de la nostra apertura davant de noves propostes.

Objectius

  • Volem facilitar la cohesió de grups i organitzacions i millorar l’empatia entre els seus membres.
  • Descobrir com s’enfronten als nous reptes: capacitat d’improvisació, lideratge, excel·lència.
  • Comprendre la importància de l’aportació de cada membre per a l’assoliment del resultat final.
  • Fomentar el respecte davant les diferents maneres d’afrontar un repte.
  • Facilitar la iniciativa l’actitud proactiva.
  • Experimentar el valor del treball en equip.
  • Nodrir-nos mitjançant estones de gaudi i distensió en un àmbit diferent de l’habitual on es valoren altres recursos personals.
  • Descobrir noves propostes d’hàbits saludables.

L’Activitat

  • El Teamcooking pot realitzar-se pel matí (de 11 a 15.30h) o per la tarda (de 18 a 22.30h) i té una durada de 4 hores i mitja que inclou el dinar.
  • El taller pot incloure un espai de sobretaula per compartir vivències viscudes i posar en relleu els aprenentatges i dificultat que ens ha aportat l’experiència sota el guiatge d’un facilitador.
  • En la proposta s’inclouen tots els materials necessaris per a la realització de l’activitat (ingredients, estris, beguda) i s’obsequia a cada participant amb un davantal i les receptes realitzades.
  • És possible combinar el Teamcooking amb una activitat extra que complementi el dia.
  • La capacitat mínima és de 10 participants per taller (màxima de 30).
  • El preu és de 50€/participant (tot inclòs).

L’Alzina de Collbató aporta

  • Espais físicsexcepcionalsal peu de la muntanya de Montserrat.
  • Ambient d’acollida i no judici on descobrir i desenvolupar aspectes ihabilitats personals i organitzatius.
  • Propostes idinàmiques de treballaixí com els materials per a dur-les a terme.
  • Reflexió, anàlisi i presa de consciència mitjançanttècniques de coaching i gestaltper incorporar el vessant cognitiu a l’experiència.
  • Facilitadors formats enAlimentació Natural, Dietoteràpia, Teràpia Gestalt, Coaching i Moviment conscient.