Activitats slow per a grups

als peus de Montserrat

A L’Alzina de Collbató oferim tallers i activitats per a grups relacionats amb el Creixement Personal. Ens trobareu a Collbató, molt a prop de Barcelona, en un entorn immillorable als peus de Montserrat.

Les activitats es poden combinar entre elles o ser el punt de partida o final d’un dia compartit a l’entorn de Montserrat.

Mínim 10 persones.

Tallers de cuina saludable grups

TALLER DE CUINA SALUDABLE + DINAR

A través d’un taller d’alimentació natural i saludable en la línia de l’alimentació vegana els participants es troben amb el repte d’elaborar un àpat deliciós per compartir.

 

Una forma divertida d’aprendre les bases de la Cuina Saludable en companyia. Inclou el dinar que s’ha preparat (possibilitat d’emportar-se tupper).

Durada: 4h (inclòs dinar)

Preu: a consultar

Si sou una organització o empresa i voleu una activitat de Teambuilding, feu una ullada aquí.

activitats slow

BANY DE BOSC I CONSCIÈNCIA A LA NATURA

En un petit bosc encalmat a tocar de la muntanya de Montserrat, el Bany de Bosc és una activitat sensorial que convida a oblidar el rellotge, les presses i les obligacions quotidianes per lliurar-nos al regal que ens aporta trobar-nos a la natura, en l’aquí i en l’ara.

 

Una experiència que no us deixarà indiferents!

Durada: 1-3h

Preu: a consultar

Si sou una organització o empresa i voleu una activitat de Teambuilding, feu una ullada aquí!

Moviment expressiu per a grups

MOVIMENT CONSCIENT

Existeix una connexió entre el cos i les emocions, els pensaments, el caràcter, la respiració…I tot això té molt a veure en com vivim la vida.

 

Moure’ns amb música de manera conscient en grup, ens dóna la possibilitat de descobrir aspectes personals en un ambient de gaudi i creativitat.

Durada: 1-2h

Preu: a consultar

Ioga per a grups Montserrat

IOGA

El ioga ens ajuda a mantenir l’atenció en el cos i d’aquesta manera la ment descansa. Possibilitats de gaudir del ioga kundalini que és més energètic o una sessió de hatha ioga amb un component més físic.

 

L’activitat es realitzarà a les instalacions interiors o exteriors depenent de l’estació de l’any.

Durada: 1-2h

Preu: a consultar

També oferim Slow Teambuildings i lloguers de sales i espais. Consulteu-nos!