Consciència a la Natura a Montserrat

Consulta les mesures de prevenció COVID

Dates

Sota reserva. Grups de mínim 8 persones.

 

Les Activitats de Consciència a la Natura

Recollint els beneficis dels Banys de Bosc, aquestes activitats tenen per objectiu contactar amb les sensacions que ens ofereix la natura. Això vol dir caminar a un ritme més lent de l’habitual i caminar en silenci. Ens comuniquem amb la mirada o un petit contacte. De tant en tant, fem una petita pausa per fer algun exercici meditatiu o de contacte i per fer notar algun element natural d’interès.

 

En el recorregut sensorial als peus de Montserrat emergeixen sabors, percepcions visuals més àmplies, sensacions tàctils més profundes, sons que semblaven amagats.

 

Així doncs, oblidem el rellotge, les preses i les obligacions quotidianes i ens lliurem al regal que ens aporta trobar-nos a la natura, en l’aquí i en l’ara.

 

Aquestes activitats es realitzen als espais exteriors de l’Alzina de CollbatóParc Natural de la Muntanya de Montserrat.

 

Les experiències

 

Li estava donant la mà a la meva parella. Caminàvem molt a poc a poc, notant el moviment de la cama, del peu...I llavors vaig notar molt d'agraïment, la vaig mirar i vaig saber que era molt feliç.
M’adono que veig els matisos de verd de la vegetació, noto l’aire que m’acaricia la galta, el cor que batega, les olors de la ginesta a la primavera o del romaní, etc.

 

Facilitadors

Joan Monguió Terapeuta Gestalt, instructor de “Río Abierto” (en formació). També és llicenciat en física i en farmàcia.

Rosa Montells Terapeuta Gestalt, instructora de “Río Abierto, professora de Cuina Natural i Energètica, dietoterapeuta i farmacèutica.

 

 

 

 

 

 

Testimonis

 

 

 

Category
Natura i Consciència