Massatge californià

PRESENCIAL* A COLLBATÓ

* Consulta les mesures de prevenció COVID

 

El massatge californià és un massatge holístic que neix a ESALEN, Centre d’Aprenentatge i Retir Integral situat a Califòrnia i que en els seus inicis estava centrat en l’estudi i la difusió de la teràpia Gestalt.

La voluntat dels seus creadors era complementar el treball més mental de la teràpia amb la part física de l’ésser humà per així abraçar el tot.

 

La sessió

Comencem la sessió cercant, mitjançant una escolta compartida, les zones del cos que ens reclamen atenció, una estona de presa de consciència i comunicació que ens permetrà fusionar les nostres energies durant el massatge.

 

Aquest espai ens permet iniciar el camí cap a la presència i la consciència, companyes imprescindibles per aconseguir el moviment energètic sanador, tant en l’aspecte físic com en l’emocional.

 

El massatge i jo

Visc el massatge com una eina per prendre consciència del cos i de les emocions que aquest emmagatzema. La sincronització de respiracions, l’observació tant del contacte de les mans, com del moviment que aquestes generen en el cos i en les emocions, és el que permet que arribem a l’estat de pau i benestar que cerquem.

 

L’estat meditatiu tant del pacient com del massatgista obren la porta a reconciliar-nos amb el cos i l’ànima d’una manera serena i harmònica, compartint un viatge sensorial i regenerador.

 

 

Us convido a gaudir d’aquesta experiència i integrar-la com a procés d’autoconeixement i autoestima.

 

Massatge California

Massatgista

Cesc Oliveras

Massatgista de Californià

Massatgista

Paula Souto

Tècnica en Dietètica i Nutrició

Terapeuta Gestalt

Massatgista de Californià

 

Vols més informació o reservar una sessió?

Contacta’ns!

Category
Teràpies