Massatge californià

PRESENCIAL A COLLBATÓ

El massatge californià és un massatge sensitiu basat en els principis de la psicologia gestàltica. Integra diverses tècniques corporals posant consciència a la postura, el contacte i la respiració. Això facilita, tant al terapeuta com al pacient, romandre presents.

La manera de treballar crea espai entre la musculatura a través de moviments lents, rítmics, harmònics, llargs i profunds; suaus i amb més pressió en determinats punts musculars; estiraments i elongacions. El treball de coordinació amb la respiració i l’aromateràpia, permet no tan sols relaxar sinó també treballar a nivell de bloquejos.
Suposa un bon suport i complement a treballs psicoterapèutics.
En aquest estil de massatge, el terapeuta realitza els moviments principalment amb les mans, els avantbraços i els colzes des del centre energètic o Hara, que és el punt d’equilibri físic, mental, emocional i espiritual. El treball des d’aquest punt atorga equilibri, concentració en els moviments i en la respiració i presència absoluta aquí i ara.

Per part seva, el client participa activament en la sessió amb l’atenció posada en la seva respiració, donant lloc entre tots dos, amb temps i paciència a un espai d’obertura, entrega i connexió que es converteix en un espai sanador perquè que facilita la integració.

Les sessions són de 90 minuts de durada.

Atreveix-te a tastar la màgia d’un massatge conscient!

Massatgista

Paula Souto

Tècnica en Dietètica i Nutrició

Terapeuta Gestalt

Massatgista de Californià

LLEGIR MÉS

Category
Teràpies