Retirs de Ioga a Montserrat

 

Uns dies per a connectar una mica més amb tu i poder experimentar un nivell més alt i renovat d’energia, calma i benestar.

 

Pròxims Retirs 2019

RETIR DE IOGA DE SETMANA SANTA del 19 al 21 d'abril

Retir de Ioga de 2 dies i mig als peus de Montserrat. Hatha, Kundalini i Nidra Ioga, Cant de Mantres, Sadhanes, Passejades i Moviment Conscient.

 

Horaris: De les 10h del divendres 19 al diumenge 21 després de dinar.

Preu: 305€ (inclou activitats, allotjament i pensió completa).

On: A l’Alzina de Collbató, als peus de Montserrat.

Veure programa

 

RETIR DE IOGA PER SANT JOAN del 21 al 24 de juny

Retir de Ioga de 3 dies als peus de Montserrat. Celebrarem plegats el solstici d’estiu. Hatha, Kundalini i Nidra Ioga, Cant de Mantres, Sadhanes, Passejades i Moviment Conscient.

 

Horaris: De les 17h del divendres 21 al dilluns 24 després de dinar.

Preu: 385€ (inclou activitats, allotjament i pensió completa).

On: A l’Alzina de Collbató, als peus de Montserrat.

Pròximament penjarem el programa. Podeu fer una ullada a les activitats del Retir de Setmana Santa

 

RETIR DE IOGA JULIOL del 12 al 14 de juliol

Retir de Ioga de 2 dies als peus de Montserrat. Hatha, Kundalini i Nidra Ioga, Cant de Mantres, Sadhanes, Passejades i Moviment Conscient.

 

Horaris: De les 17h del divendres 12 al diumenge 14 després de dinar.

Preu: 275€ (inclou activitats, allotjament i pensió completa).

On: A l’Alzina de Collbató, als peus de Montserrat.

Pròximament penjarem el programa. Podeu fer una ullada a les activitats del Retir de Setmana Santa

 

Els Retirs de Ioga a l’Alzina de Collbató

L’Alzina de Collbató es troba emplaçada en una antiga masia catalana, al bell mig del nucli històric de la vila. La casa està completament reformada però conserva el seu encant original, gaudint d’uns magnífics espais, tant interiors com exteriors.

 

En aquest context realitzem retirs de ioga en contacte amb la natura, en els que gaudim d’una alimentació natural i saludable, i durant els que aprofitem la tranquil·litat i la bellesa de l’entorn.

 

Combinem pràctiques de Kundalini i de Hatha Iogameditacions i Kirtans (cant de mantres), Caminades Conscients i Moviment Conscient.

 

L’allotjament és a l’Hostal Can Missé, en una petita casa independent que trobem just davant de l’Alzina de Collbató. Els àpats (esmorzar, dinar i sopar) es comparteixen a la mateixa Alzina ja que gaudim d’espai cuina i de menjador.

 

Facilitadors

Marc Llopart Professor de Kundalini Ioga, reconegut i certificat per AEKY (Asociación Española Kundalini yoga), IKITA (International Kundalini yoga Teachers Association) i KRI (Kundalini Research Intitute). Director del Centre Anahata yoga (Martorell).

 

Rosa Montells Professora de Cuina Natural i Energètica, terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència (membre de la AETG), instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal, i llicenciada en Farmàcia.

Testimonis

 

Category
Ioga i Moviment