Retir de Ioga a Montserrat

Retir de ioga a Montserrat

 

Uns dies per a connectar una mica més amb tu i poder experimentar un nivell més alt i renovat d’energia, calma i benestar.

 

 

Els Retirs de Ioga a l’Alzina de Collbató

L’Alzina de Collbató es troba emplaçada en una antiga masia catalana, al bell mig del nucli històric de la vila. La casa està completament reformada però conserva el seu encant original, gaudint d’uns magnífics espais, tant interiors com exteriors.

 

En aquest context realitzem retirs de ioga en contacte amb la natura, en els que gaudim d’una alimentació natural i saludable, i durant els que aprofitem la tranquil·litat i bellesa de l’entorn.

 

L’allotjament és a l’Hostal Can Missé, en una petita casa independent que trobem just davant de l’Alzina de Collbató. Els àpats (esmorzar, dinar i sopar) es comparteixen a la mateixa Alzina ja que gaudim d’espai cuina i de menjador.

 

El retir de Ioga de juliol del 2018

El pròxim retir de Ioga del 2018 el celebrarem al mes de juliol, del divendres 20 al diumenge 22.

 

Començarem el divendres a les 18h, perquè els que treballeu o veniu de lluny, pogueu arribar amb tranquil·litat. Finalitzarem el diumenge, després d’haver compartit plegats un bon dinar.

 

En aquest retir combinarem les pràctiques de Kundalini i de Hathameditacions i Kirtans (cant de mantres), Caminades Conscients i Moviment Conscient.

 

Gaudirem d’una alimentació natural i celebrarem l’energia de l’estiu.

 

Descarrega’t el programa complet

 

Facilitadors

Marc Llopart Professor de Kundalini Ioga, reconegut i certificat per AEKY (Asociación Española Kundalini yoga), IKITA (International Kundalini yoga Teachers Association) i KRI (Kundalini Research Intitute). Director del Centre Anahata yoga (Martorell).

 

Rosa Montells Professora de Cuina Natural i Energètica, terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència (membre de la AETG), instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal, i llicenciada en Farmàcia.

 

Especificacions

Dur roba còmoda, pareo i coixí de meditació (no imprescindible).

Inclou allotjament i pensió completa.

 

Preu i inscripcions

260€ les activitats amb allotjament i pensió completa.

Mínim 8 participants.

 

 

 

 

 

 

Testimonis

 

Category
Ioga i Moviment