Retir de Tantra per a Parelles

A COLLBATÓ, MONTSERRAT

Et proposem un espai i un temps d’intimitat amb la teva parella per redescobrir la teva sexualitat des d’un punt de vista tàntric: expandir la teva energia, connectar amb el teu ser i compartir des de la presència i l’amor.

Retir desembre 2022

Dates i horaris

Divendres 02/12: Recepció a partir de les 16.30h. Taller de 18 a 20h. Sopar a les 20.30h.

Dissabte 03/12: Taller de 10 a 14h i de 16 a 19.30h. Sopar a les 20h. Peli fins a les 23h

Diumenge 04/12: Taller de 10 a 14h. Dinar a les 14.30h

Preu

350€/persona* – Pagament avançat de 100€/pers. en concepte de reserva de plaça.

* 375€/pers. inscripcions després del 31/10.

* Inclou activitats i allotjament en habitació doble amb bany privat en règim de pensió completa

Què és Tantra?

Ens endinsem en la pràctica del tantra aprofundint en la connexió amb el nostre ésser, els nostres sentits i la nostra respiració.

 

Els beneficis arriben a tots els àmbits de la vida, perquè connectar amb la innocència del cos, la seva energia i el nostre cor fa que emergeixi de manera natural un respecte profund envers les nostres necessitats, límits, assertivitat, compassió i, per damunt de tot, presència.

 

De fet, Tantra és recordar el que ja som en essència: AMOR i ALEGRIA.

El Retir de Tantra a l’Alzina de Collbató

El Retir és un espai segur on avançar en aquest camí al costat del teu company o companya. Es proposen exercicis senzills per tenir l’oportunitat de descobrir i explorar la presència relaxada que ja som. És meravellós compartir el contacte des del Ser amb el company o companya i viure junts l’experiència del Buit. Són moments difícils d’explicar amb paraules, que arriben dins i creen experiències compartides profundes.

 

En aquesta exploració amb presència i apertura, succeeix que la consciència s’expandeix i emergeix l’energia de la relació. Podem tastar i gaudir junts de l’experiència d’un vincle sa, constructiu i de recolzament mutu. Això crea un referent en la relació.

 

El temps, durant els retirs i els tallers, sembla que no existeixi. El ritme és el propi de cada persona i relació i esdevé un temps de qualitat en un ambient relaxat i de confiança. Una trobada que acostuma a ser nutritiva a nivell de ment, cos, emoció i ànima.

 

Aquesta és també una oportunitat per avançar d’una manera sana en la vida quotidiana de la relació. Una proposta per mantenir viva la connexió, la complicitat i el desig de continuar explorant plegats.

Besma Tantra Montserrat

Facilitadora

Besma

Diplomada en Treball Social, Risoterapeuta, Terapeuta Gestalt i Mestra de Tantra.

 Pàgina web

Veure un vídeo-presentació
Testimonis