Moviment Expressiu “Rio Abierto” a Collbató

 

Existeix una connexió entre el cos i les emocions, els pensaments, el caràcter, l’energia, la respiració… I tot això té molt a veure en com vivim la vida. Moure’ns amb música d’una manera conscient ens dóna la possibilitat de fer un treball sobre un mateix en un ambient de gaudi i creativitat.

 

 

Les sessions

L’instructor tria algunes músiques en funció de les necessitats del grup i proposa determinats moviments per despertar el cos i aportar diferents maneres d’expressió. Els participants imiten els moviments adaptant-los al seu ritme i necessitats. També hi han espais lliures d’expressió amb diferents propostes musicals que faciliten un passeig per un ampli ventall de registres energètics. A més suggerim estiraments, petits massatges, jocs de contacte…

 

Beneficis

El cos té una saviesa innata, s’autoregula permanentment i tendeix envers l’equilibri una vegada i una altra. Ens envia senyals continues i canviants a mode de guiatge: què em convé, què em fa mal, què necessito… i això ho fa en tots els àmbits: el de la alimentació, el dels afectes i relacions, el físic, l’espiritual… Com seria anar aprenent a escoltar-lo? Com podríem incloure’l en les nostres decisions?

 

Facilitadors

Rosa Montells Terapeuta gestalt, instructora de “Río Abierto” i professora de cuina natural i energètica. També és llicenciada en farmàcia.

Joan Monguió Terapeuta gestalt, instructor de “Río Abierto”. També és llicenciat en física i en farmàcia.

 

Com i quan ho podem experimentar?

De forma puntual oferim tallers pel públic general, visita la nostra agenda!

Per a grups organitzem tallers a demanda. Mínim 10 participants. Demana’ns!