Tallers de Massatge Tàntric per a Parelles

A COLLBATÓ, MONTSERRAT

Et proposem un espai i un temps d’intimitat amb la teva parella per redescobrir la teva sexualitat des d’un punt de vista tàntric: expandir la teva energia, connectar amb el teu ser i compartir desde la presència i l’amor.

Introducció al Massatge Tàntric

Abordarem el cos especialment des del contacte íntim amb presència, deixant anar objectius: olor, calidesa, sensualitat, sensibilitat i creativitat.

Dissabte 10 de juny 2023

Taller de 10 a 14h i de 16 a 20h.

90€/ persona.  (Dinar no inclòs)

Per reservar plaça caldrà fer l’ingrés del 50%

Massatge Tàntric II

Una trobada especialment íntima per a parelles que hagin participat en els tallers anteriors o ja tinguin experiència en Tantra. Aprofundirem en l’experiència del massatge des de l’escolta sexual sagrada.

Pròximament, nova data

Taller de 10 a 14h i de 16 a 20h.

90€/ persona.  (Dinar no inclòs)

Per reservar plaça caldrà fer l’ingrés del 50%

Què és Tantra?

Ens endinsem en la pràctica del tantra aprofundint en la connexió amb el nostre ésser, els nostres sentits i la nostra respiració.

 

Els beneficis arriben a tots els àmbits de la vida, perquè connectar amb la innocència del cos, la seva energia i el nostre cor fa que emergeixi de manera natural un respecte profund envers les nostres necessitats, límits, assertivitat, compassió i, per damunt de tot, presència.

 

De fet, Tantra és recordar el que ja som en essència: AMOR i ALEGRIA.

El Taller

El Taller és un espai segur on avançar en aquest camí al costat del teu company o companya. Es proposen exercicis senzills per tenir l’oportunitat de descobrir i explorar la presència relaxada que ja som. És meravellós compartir el contacte des del Ser amb el company o companya i viure junts l’experiència del Buit. Són moments difícils d’explicar amb paraules, que arriben dins i creen experiències compartides profundes.

 

En aquesta exploració amb presència i apertura, succeeix que la consciència s’expandeix i emergeix l’energia de la relació. Podem tastar i gaudir junts de l’experiència d’un vincle sa, constructiu i de recolzament mutu. Això crea un referent en la relació.

 

El temps, durant els tallers, sembla que no existeixi. El ritme és el propi de cada persona i relació i esdevé un temps de qualitat en un ambient relaxat i de confiança. Una trobada que acostuma a ser nutritiva a nivell de ment, cos, emoció i ànima.

 

Aquesta és també una oportunitat per avançar d’una manera sana en la vida quotidiana de la relació. Una proposta per mantenir viva la connexió, la complicitat i el desig de continuar explorant plegats.

Besma Tantra Montserrat

Facilitadora

Besma

Diplomada en Treball Social, Risoterapeuta, Terapeuta Gestalt i Mestra de Tantra.

 Pàgina web

Veure un vídeo-presentació
Testimonis