TORNAR A SER PARELLA

Un taller per a parelles que volen retrobar-se

 

Dirigit a: parelles de totes les edats, amb o sense fills/es.
Quan: dissabte 11 de maig, de 10h a 14h
On: L’Alzina de Collbató (Collbató, BCN)
Preu: 75€ per parella
Imprescindible inscripció: Places limitades. Ens volem inscriure!

 

Recordar (del llatí recordis): Tornar a passar pel cor

Amb el ritme del dia a dia, la rutina, el pas del temps, els reptes professionals o l’arribada del fills/es, l’espai de la parella (la comunicació, la sexualitat, la complicitat…), es ressent, es difumina enmig d’un tot i li anem restant importància.

 

A vegades dediquem molt temps i esforç a les nostres tasques quotidianes i ens oblidem d’alimentar, de mantenir, de regar la llavor des de la que va créixer l’amor.

 

Un taller per a parelles que volen retrobar-se

Proposem aquest taller vivencial per anar a l’origen, al lloc, a la mirada que hi havia abans; per parar, recordar, reconectar i continuar en el moment actual. En aquest “lloc”, en aquest amor primari que us va unir, resideix el potencial que permet facilitar l’aventura del dia a dia.

 

Aquest és un taller d’atenció i cura cap a vosaltres, la parella. De retrobament des del plaer, el gaudi i l’obertura. Perquè des del retrobament, des del cor i des d’una mirada de complicitat, tot és més fàcil. Molts dels recursos que necessitem ja els tenim, només calen ésser recordats.

 

Facilitadora

Patricia Cano Martín Psicóloga Clínica i Terapeuta Gestalt. Col·labora Patxi López Barberà Doctor en Físiques i Terapeuta Gestalt