Tallers de Cuina Natural i Saludable
L’alimentació juga un paper bàsic a l’hora de sentir-nos en harmonia amb el que ens envolta. Aquests tallers ens ajuden a integrar com ens podem nodrir per viure d’una manera més equilibrada i saludable.
Els Tallers de Cuina Natural i Saludable de l’Alzina de Collbató són eminentment pràctics, tenen 3h de durada i els duem a terme a les instal·lacions de cuina de l’Alzina de Collbató.
Els Tallers es poden realitzar sota demanda per a grups (mínim 8 persones), però també en proposem de forma puntual en matinal de dissabte per al públic individual. Fes una ullada a l’agenda! Si no tenim programat el que t’interessa però tampoc pots reunir un grup, contacta amb nosaltres que t’avisarem quan el tinguem agendat!
La instructora és la Rosa Montells, professora de Cuina Natural i Energètica, dietoterapeuta, farmacèutica i terapeuta Gestalt.
El preu per Taller és de 35€ per participant.
Per a grups concertats de més de 10 persones el preu del Taller serà de 33€ per participant.
Tallers ABC de Cuina natural i Saludable
La vida és canvi i el cos necessita adaptar-se a cada estació de l’any: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern.
Els Tallers ABC estacionals representen una oportunitat per a conèixer les bases de la Cuina Natural i Saludable. Consisteixen en la preparació de menús equilibrats i saludables amb verdures, cereal integral, proteïna, algues i ferments.
Cuina de temporada amb productes de proximitat i de l’estació, on cuinen tots els participants.
A l’acabar compartirem un tast dels plats preparats. Vine, t’agradarà!
Tallers temàtics
A més dels tallers ABC lligats a l’estació de l’any, tenim un ampli ventall de tallers temàtics preparats per a cobrir les vostres necessitats i interessos:
- Postres i berenars sense sucre
La dolçor no està renyida amb la cuina saludable, això sí, aprendrem a treballar amb la dolçor natural dels aliments.
- Patés vegetals i amaniments saborosos
Com preparar patés saludables i saborosos, i amaniments atractius. Aprèn a combinar els 5 sabors bàsics.
- Com preparar un menú equilibrat i estacional
- Cuinem les verdures locals, estils de cocció
- Què cal saber sobre les proteïnes
- Perquè cereals integrals?
- Introducció a les algues i les seves propietats
- Alimentació i sistema immunitari. Probiòtics per la salut del budell
- Ossos forts, minerals i algues
- La importància dels esmorzars equilibrats
- Comprensió de la fibromialgia. Una mirada físico-mental-emocional
- Fer les paus amb el pes
- Nens i menjar saludable
- Carmanyoles, entrepans i organització per persones amb poc temps
- Mindfulness i alimentació
- Hamburgueses i mandonguilles vegetals
- Alimentació i emocions
Contactar per a més informació
Els tallers de cuina a l'Alzina són un fòrum de reflexió sobre el què som i del què ens nodrim. En acabar els tallers sempre he compartit una taula ben parada amb gent encantadora. Els plats estan pensats per cada estació i condició, utilitzant productes de proximitat de diferents colors i textures. Tot un goig per cos i ànima.
N. A. (Tallers de Cuina Natural i Saludable ABC)
El taller de cuina natural que vaig fer la setmana passada a l'Alzina de Collbató em va agradar molt per diferents motius: les explicacions de la Rosa són clares i entenedores; tinc receptes noves; i, sobretot, vaig trobar molt interessant la part pràctica en què, entre tots els participants, vàrem cuinar un menú sa i equilibrat. Ah, i després ens el vam menjar, és clar!
N. P. (Taller de Cuina Natural i Saludable ABC)