Tallers i Retirs de Tantra per a Parelles

A COLLBATÓ, MONTSERRAT

Et proposem tallers i retirs perquè puguis gaudir al costat de la teva parella d’un espai regular de trobada i d’un procés d’aprofundiment a la via tàntrica.

Un espai i temps d’intimitat per redescobrir la teva sexualitat des del punt de vista tàntric.

Avançarem en la pràctica de la presència, connexió amb els sentits, respiració, ampliar consciència, explorar l’energia pròpia i conjunta (la que es crea a la relació) per poder gaudir d’un vincle sa, constructiu i de suport mutu.

Explorarem els camins pels quals circula la nostra energia vital i sexual i aprendrem a conduir-la i canalitzar-la per convertir-nos en éssers més plens i autèntics en la nostra vida quotidiana i també en la nostra intimitat, ampliant cada cop més la nostra consciència i la nostra capacitat de sentir i estimar.

Dates i Tallers

Podeu realitzar els tallers que vulgueu, són independents

Per a més informació del Retir de Tantra, prem aquí

Dissabte 6 de maig

Introducció al Tantra.

Netejant el nostre circuit energètic i despertar de la Kundalini.

Després d’una introducció teòrica dedicarem la jornada a la pràctica dels principis del Tantra que us permetrà obtenir una bona base per a futurs tallers o pràctiques a la intimitat.

Ampliar informació

Dissabte 22 d’abril

El Cercle de Llum.

Energies Yin i Yang, oposades i complementàries.

Dedicarem aquest taller a comprendre i compartir l’essència de la nostra energia com a homes i dones, a unir-les i harmonitzar-les.

Dissabte 10 de juny

Introducció al Massatge Tàntric.

La màgia del contacte.

En aquesta ocasió, abordarem el cos especialment des del contacte íntim amb presència, deixant anar objectius: olor, calidesa, sensualitat, sensibilitat i creativitat.

Ampliar informació

Pròximament

Massatge Tàntric II.

La trobada sagrada

Una trobada especialment íntima per a parelles que hagin participat en els tallers anteriors o ja tinguin experiència en Tantra. Aprofundirem en l’experiència del massatge des de l’escolta sexual sagrada.

Ampliar informació

>> Més informació del Retir de Tantra <<

Horari de cada taller: de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Preu de cada taller: 80-90€ / persona. (Dinar no inclòs).

Cal reserva plaça amb l’ingrés del 50% del total (la resta es pagarà el dia del taller)

Tantra va molt més enllà del que entenem per sexual.

En realitat, es tracta d’una filosofia de vida, una forma d’entendre el món i d’entendre’ns a nosaltres mateixos.

Què és Tantra?

Ens endinsem en la pràctica del tantra aprofundint en la connexió amb el nostre ésser, els nostres sentits i la nostra respiració.

 

Els beneficis arriben a tots els àmbits de la vida, perquè connectar amb la innocència del cos, la seva energia i el nostre cor fa que emergeixi de manera natural un respecte profund envers les nostres necessitats, límits, assertivitat, compassió i, per damunt de tot, presència.

 

De fet, Tantra és recordar el que ja som en essència: AMOR i ALEGRIA.

Els Retirs i Tallers de Tantra a l’Alzina de Collbató

Els Retirs i Tallers de Tantra en Parella són un espai segur on avançar en aquest camí al costat del teu company o companya. Es proposen exercicis senzills per tenir l’oportunitat de descobrir i explorar la presència relaxada que ja som. És meravellós compartir el contacte des del Ser amb el company o companya i viure junts l’experiència del Buit. Són moments difícils d’explicar amb paraules, que arriben dins i creen experiències compartides profundes.

 

En aquesta exploració amb presència i apertura, succeeix que la consciència s’expandeix i emergeix l’energia de la relació. Podem tastar i gaudir junts de l’experiència d’un vincle sa, constructiu i de recolzament mutu. Això crea un referent en la relació.

 

El temps, durant els retirs i els tallers, sembla que no existeixi. El ritme és el propi de cada persona i relació i esdevé un temps de qualitat en un ambient relaxat i de confiança. Una trobada que acostuma a ser nutritiva a nivell de ment, cos, emoció i ànima.

 

Aquesta és també una oportunitat per avançar d’una manera sana en la vida quotidiana de la relació. Una proposta per mantenir viva la connexió, la complicitat i el desig de continuar explorant plegats.

Besma Tantra Montserrat

Facilitadora

Besma

Diplomada en Treball Social, Risoterapeuta, Terapeuta Gestalt i Mestra de Tantra.

 Pàgina web

Veure un vídeo-presentació
Testimonis

∼ Activitats i teràpies destacades ∼

Volem compartir els nostres recursos terapèutics, d’alimentació i de creixement personal amb vosaltres.