Tallers i Retirs de Tantra per a Parelles

A COLLBATÓ, MONTSERRAT*

* Consulta les mesures de prevenció COVID

Tantra va molt més enllà del que entenem per sexual. En realitat, es tracta d’una filosofia de vida, una forma d’entendre el món i d’entendre’ns a nosaltres mateixos.

Pròximes activitats

taller de massatge tantra parelles
PRESENCIAL

Taller de Massatge Tàntric

· 11 de desembre ·

Taller d'Introducció al Tantra per a parelles
PRESENCIAL

Taller d’Introducció al Tantra

· 27 de novembre ·

 

Retir Tantra per a Parelles Montserrat
PRESENCIAL

Retir de Tantra

· Pròximament ·

Què és Tantra?

Ens endinsem en la pràctica del tantra aprofundint en la connexió amb el nostre ésser, els nostres sentits i la nostra respiració.

 

Els beneficis arriben a tots els àmbits de la vida, perquè connectar amb la innocència del cos, la seva energia i el nostre cor fa que emergeixi de manera natural un respecte profund envers les nostres necessitats, límits, assertivitat, compassió i, per damunt de tot, presència.

 

De fet, Tantra és recordar el que ja som en essència: AMOR i ALEGRIA.

Els Retirs i Tallers de Tantra a l’Alzina de Collbató

Els Retirs i Tallers de Tantra en Parella són un espai segur on avançar en aquest camí al costat del teu company o companya. Es proposen exercicis senzills per tenir l’oportunitat de descobrir i explorar la presència relaxada que ja som. És meravellós compartir el contacte des del Ser amb el company o companya i viure junts l’experiència del Buit. Són moments difícils d’explicar amb paraules, que arriben dins i creen experiències compartides profundes.

 

En aquesta exploració amb presència i apertura, succeeix que la consciència s’expandeix i emergeix l’energia de la relació. Podem tastar i gaudir junts de l’experiència d’un vincle sa, constructiu i de recolzament mutu. Això crea un referent en la relació.

 

El temps, durant els retirs i els tallers, sembla que no existeixi. El ritme és el propi de cada persona i relació i esdevé un temps de qualitat en un ambient relaxat i de confiança. Una trobada que acostuma a ser nutritiva a nivell de ment, cos, emoció i ànima.

 

Aquesta és també una oportunitat per avançar d’una manera sana en la vida quotidiana de la relació. Una proposta per mantenir viva la connexió, la complicitat i el desig de continuar explorant plegats.

Besma Tantra Montserrat

Facilitadora

Besma

Diplomada en Treball Social, Risoterapeuta, Terapeuta Gestalt i Mestra de Tantra.

 Pàgina web

Veure un vídeo-presentació
Testimonis