Directori de Teràpies i Terapeutes

Aquests professionals passen consulta a les instal·lacions de l’Alzina de Collbató de manera regular i ofereixen tractaments complementaris.

Podeu consultar aquí les opcions de teràpia Gestalt, teràpia sistèmica i homeopatia.

rosa montells Teràpia Gestalt Collbató

Rosa Montells

Terapeuta Gestalt, instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal. Professora de Cuina Natural i Energètica i llicenciada en Farmàcia.

TERÀPIA GESTALT (online i presencial)

La teràpia Gestalt és una Teràpia Humanista que té a veure amb crear ponts de comunicació amb un mateix, amb els altres i aprendre què significa fer-se responsable de la pròpia vida.

Entre terapeuta i client es crea un espai on és benvinguda l’expressió d’emocions i sensacions corporals. El terapeuta acompanya, assenyala i facilita la consciència que emergeix amb una actitud oberta sense judici. En aquestes condicions, el client descobreix aspectes de si mateix més enllà dels automatismes habituals i això és sanador.

Sovint, els conflictes no són sinó senyals que demanen la nostra atenció per poder ser integrats i no requereixen res més que permetre’ns un espai de contacte, consciència i expressió.

Si aquestes línies et ressonen i creus que aquest és l’acompanyament que necessites en el teu moment vital, pots posar-te en contacte amb mi.

Dies de consulta

De dilluns a divendres matí i tarda

Contacte

665 305 869

rosamontells@gmail.com

 

Més informació

Primera entrevista gratuïta

Mireia Bonet Gestalt

Mireia Bonet

Terapeuta Gestalt, instruïda en medicina i estil de vida Ayurvèdic a Kerala, Índia, i en macrobiòtica con Montse Bradford.

TERÀPIA GESTALT (online i presencial)

Sóc humana, com tu. M’enfado, repeteixo patrons, tinc conflictes, temporades dolentes, dies en els que les emocions se’m desborden.

Durant gran part de la meva vida m’ha acompanyat la psoriasis i un fort rebuig cap el meu pare i cap el funcionament del món. Aquests han estat els motors per cuidar-me, per buscar el “remei” que a mí m’ha servit per sanar la meva pell, per millorar la relació vers els altres, que al final ha estat un reflex de millorar la relació amb mi mateixa.

M’he format com a terapeuta Gestalt a la Fundació Casa Ambar, instruida en medicina i estil de vida Ayurvedic a Kerala, India, i en macrobiòtica amb la Montse Bradford. Actualment descobrint i obrint-me a la meva part espiritual a través del treball amb la intuïció i la canalització.

Em dic Mireia Bonet Muiños, i t’acompanyo en aquest ball de la vida.

Dies de consulta

A convenir.

Contacte

619 971 796

mireia.bomu@gmail.com

 

Més informació

Primera entrevista gratuïta

Silvia Marin Constelaciones familiares

Silvia Marín

Mestra i terapeuta de Constel·lacions Familiars

TERÀPIA SISTÈMICA I CONSTEL·LACIONS FAMILIARS (presencial)

La Teràpia Sistèmica entén a l’individu com a part indivisible del seu sistema familiar; tot allò que passi en aquest incideix directament en la persona i en les seves relacions.

Les constel·lacions familiars són una eina terapèutica on la seva metodologia consisteix en representar escènicament un assumpte i analitzar l’escena per treure a la llum allò que està a l’inconscient.

A partir de frases sanadores i de moviments, la persona va posant ordre i incorporant o acceptant allò que necessita.

Formada en Constel·lacions Familiars per l’Institut Gestalt, actualment em dedico a l’acompanyament terapèutic i a oferir cursos i xerrades sobre la mirada sistèmica.

Dies de consulta

Dimecres

homeopatia collbato merce meseguer

Mercè Meseguer 

Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. Diploma en Homeopatia per l’Institut d’Estudis Superiors d’Oaxaca (Mèxic). Màster en Homeopatia per la Universitat de Barcelona. Capacitació en Homeopatia pel Col·legi de Metges de Barcelona. Co-coordinadora de la formació E-learning de l’Academia Internacional de Homeopatia Clásica a Espanya.

HOMEOPATIA (presencial)

L’homeopatia actua activant els mecanismes d’autoregulació que tot organisme viu posseeix de forma natural.

L’homeopatia cura amb medicaments el·laborats de substàncies d’origen mineral, vegetal i animal que són sotmeses a un acurat procés de dilució i dinamització, per tal d’activar les propietats curatives amagades en estat natural.

Tota la medicació homeopàtica, preparada en forma de grànuls, està exempta de capacitats tòxiques, pel que el seu ús és molt recomanable en nens/es, gent gran i embarassos.

L’homeopatia està indicada en qualsevol etapa de la vida i per qualsevol malaltia, tan agudes de repetició (bronquitis, amigdalitis, otitis, etc.) com en malalties cròniques (asma, al·lèrgia, migranya, transtorn menstrual, etc.), i tant si la malaltia afecta a nivell físic com psíquic

Dies de consulta

Dijous

Contacte

610 288 243

Paula Souto

Massatgista de Californià

MASSATGE CALIFORNIÀ (presencial)

El meu interès en l’àmbit de l’alimentació natural i la nutrició m’han portat a entendre la persona com un tot holístic format per cos, ment, emocions i esperit. És per això que a més de formar-me com a Tècnic en Dietètica i Nutrició també m’he graduat com a terapeuta Gestalt al Institut Integratiu de Barcelona; vaig aprofundir en el camp de l’Alimentació Natural i Energètica, cursant estudis amb Montserrat Bradford, m’he format en massatge californià i he provat diferents tècniques corporals com la Biodansa, el Moviment Autèntic, el Moviment Lent i el Contact Dance, entre d’altres.

La dansa ha estat una altra de les meves passions i ha integrat l’aprenentatge que m’ha deixat l’Escola de Dansa d’Ana Ibarra i el grup de dansa i teatre Liexar en el meu treball actual com a Coach Nutricional, Terapeuta Gestalt i Massatgista; on trobo essencial la sensibilitat i el treball amb el cos. També la Meditació i el ioga han deixat empremta i continuen deixant-la en la meva manera d’entendre la nutrició, no només a través de l’aliment físic, sinó també a través de la respiració, la presència, el silenci i la connexió amb un mateix i amb la natura que fa possible descobrir les nostres pròpies maneres de nodrir-nos i de donar a cada faceta (física, mental, emocional i espiritual) l’aliment que necessita.

Dies de consulta