Directori de Teràpies i Terapeutes

Aquests professionals passen consulta a les instal·lacions de l’Alzina de Collbató de manera regular i ofereixen tractaments complementaris.

Podeu consultar aquí les opcions de massatge californià, homeopatia i teràpia Gestalt.

 

Consulta les mesures de prevenció COVID

rosa montells Teràpia Gestalt Collbató

Rosa Montells

Terapeuta Gestalt, instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal. Professora de Cuina Natural i Energètica i llicenciada en Farmàcia.

TERÀPIA GESTALT (online i presencial)

La teràpia Gestalt és una Teràpia Humanista que té a veure amb crear ponts de comunicació amb un mateix, amb els altres i aprendre què significa fer-se responsable de la pròpia vida.

Entre terapeuta i client es crea un espai on és benvinguda l’expressió d’emocions i sensacions corporals. El terapeuta acompanya, assenyala i facilita la consciència que emergeix amb una actitud oberta sense judici. En aquestes condicions, el client descobreix aspectes de si mateix més enllà dels automatismes habituals i això és sanador.

Sovint, els conflictes no són sinó senyals que demanen la nostra atenció per poder ser integrats i no requereixen res més que permetre’ns un espai de contacte, consciència i expressió.

Si aquestes línies et ressonen i creus que aquest és l’acompanyament que necessites en el teu moment vital, pots posar-te en contacte amb mi.

Dies de consulta

De dilluns a divendres matí i tarda

Contacte

665 305 869

rosamontells@gmail.com

 

Més informació

Primera entrevista gratuïta

homeopatia collbato merce meseguer

Mercè Meseguer 

Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. Diploma en Homeopatia per l’Institut d’Estudis Superiors d’Oaxaca (Mèxic). Màster en Homeopatia per la Universitat de Barcelona. Capacitació en Homeopatia pel Col·legi de Metges de Barcelona. 

HOMEOPATIA (presencial)

L’homeopatia actua activant els mecanismes d’autoregulació que tot organisme viu posseeix de forma natural.

L’homeopatia cura amb medicaments el·laborats de substàncies d’origen mineral, vegetal i animal que són sotmeses a un acurat procés de dilució i dinamització, per tal d’activar les propietats curatives amagades en estat natural.

Tota la medicació homeopàtica, preparada en forma de grànuls, està exempta de capacitats tòxiques, pel que el seu ús és molt recomanable en nens/es, gent gran i embarassos.

L’homeopatia està indicada en qualsevol etapa de la vida i per qualsevol malaltia, tan agudes de repetició (bronquitis, amigdalitis, otitis, etc.) com en malalties cròniques (asma, al·lèrgia, migranya, transtorn menstrual, etc.), i tant si la malaltia afecta a nivell físic com psíquic

Dies de consulta

Dijous

Contacte

610 288 243

Cesc Oliveras

Cesc Oliveras

Massatgista de Californià

MASSATGE CALIFORNIÀ (presencial)

Reconciliar-nos amb el cos i l’ànima d’una forma serena i harmònica, compartint un viatge sensorial i regenerador.

Visc el massatge com una eina per prendre consciència del cos i de les emocions que aquest emmagatzema. La sincronització de respiracions, l’observació tant del contacte de les mans, com del moviment que aquestes generen en el cos i en les emocions, és el que permet que arribem a l’estat de pau i benestar que cerquem.

L’estat meditatiu tant del pacient com del massatgista obren la porta a reconciliar-nos amb el cos i l’ànima d’una manera serena i harmònica, compartint un viatge sensorial i regenerador.

Dies de consulta

Dimarts tot el dia

Contacte:

630 92 05 17

 

Més informació