Directori de Teràpies i Terapeutes

Aquests professionals passen consulta a les instal·lacions de l’Alzina de Collbató de manera regular i ofereixen tractaments complementaris.

Podeu consultar aquí les opcions de fisioteràpia, massatge vitalitzant, homeopatia i teràpia gestalt.

rosa montells Teràpia Gestalt Collbató

Rosa Montells

Terapeuta Gestalt, instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal. Professora de Cuina Natural i Energètica i llicenciada en Farmàcia.

TERÀPIA GESTALT

La teràpia Gestalt és una Teràpia Humanista que té a veure amb crear ponts de comunicació amb un mateix, amb els altres i aprendre què significa fer-se responsable de la pròpia vida.

Entre terapeuta i client es crea un espai on és benvinguda l’expressió d’emocions i sensacions corporals. El terapeuta acompanya, assenyala i facilita la consciència que emergeix amb una actitud oberta sense judici. En aquestes condicions, el client descobreix aspectes de si mateix més enllà dels automatismes habituals i això és sanador.

Sovint, els conflictes no són sinó senyals que demanen la nostra atenció per poder ser integrats i no requereixen res més que permetre’ns un espai de contacte, consciència i expressió.

Si aquestes línies et ressonen i creus que aquest és l’acompanyament que necessites en el teu moment vital, pots posar-te en contacte amb mi.

Dies de consulta

De dimarts a divendres matí i tarda

Contacte

665 305 869

rosamontells@gmail.com

Gestalt

Primera entrevista gratuïta

homeopatia collbato merce meseguer

Mercè Meseguer 

Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. Diploma en Homeopatia per l’Institut d’Estudis Superiors d’Oaxaca (Mèxic). Màster en Homeopatia per la Universitat de Barcelona. Capacitació en Homeopatia pel Col·legi de Metges de Barcelona. 

HOMEOPATIA

L’homeopatia actua activant els mecanismes d’autoregulació que tot organisme viu posseeix de forma natural.

L’homeopatia cura amb medicaments el·laborats de substàncies d’origen mineral, vegetal i animal que són sotmeses a un acurat procés de dilució i dinamització, per tal d’activar les propietats curatives amagades en estat natural.

Tota la medicació homeopàtica, preparada en forma de grànuls, està exempta de capacitats tòxiques, pel que el seu ús és molt recomanable en nens/es, gent gran i embarassos.

L’homeopatia està indicada en qualsevol etapa de la vida i per qualsevol malaltia, tan agudes de repetició (bronquitis, amigdalitis, otitis, etc.) com en malalties cròniques (asma, al·lèrgia, migranya, transtorn menstrual, etc.), i tant si la malaltia afecta a nivell físic com psíquic

Dies de consulta

Dilluns

Contacte

610 288 243

Massatge Vitalitzant Collbató Tatiana

Tathiana Loureiro

Terapeuta i entrenadora ManuVision, titulació de massatgista professional i Reiki.

MASSATGE VITALITZANT

El cos és la nostra primera casa.

Per sentir-nos bé en ell, és necessària una neteja a fons de tant en tant. No sempre és agradable, però si afrontem el que succeeix solem trobar coses sorprenents i el resultat final sol ser molt gratificant.

Aquest és el meu treball i el realitzo amb molta determinació i molt d’amor.

Apte per a totes les edats i un excel·lent suport per al tractament de qualsevol patiment.

Dies de consulta

Dilluns matí i dimarts tarda

Contacte

607 311 972

tathianalou@gmail.com

Itas Luque

Diplomada en Fisioteràpia, Tècnica superior en Prevenció de riscos laborals, Especialista en  Ergonomia i Higiene industrial, Fisioterapeuta esportiva, i especialista en la Tècnica de Tecarteràpia.

FISIOTERÀPIA

Tot en aquesta vida es manifesta en energia o moviment.

Tractaments de fisioteràpia per recuperar la funcionalitat i movilitat de l’individu, ajudant al retorn a la vida diària i/o esportiva en les millors condicions i el més aviat possible després de la malaltia, patologia o lesió.

Prevenim i mantenim l’estat òptim de salut, aportant benestar a l’individu, fent servir les tècniques adients a cada cas i aconsellant hàbits de vida saludables, com alimentació, descans i activitat física adaptada a les circumstàncies de cada persona.

Aplicació de Tecarteràpia, la tècnica innovadora en fisioteràpia.

Dies de consulta

Dijous tarda

Contacte:

677 280 464

itasluque@gmail.com