Lloguer d’espais i sales

a prop de Barcelona

L’Alzina de Collbató gaudeix d’uns espais privilegiats als peus de la muntanya Montserrat. Per una banda es troben dins del mateix Parc Natural i per l’altra, s’hi accedeix pel nucli antic del municipi de Collbató. Aquests espais i sales s’utilitzen per a realitzar activitats en relació a la natura, al creixement personal i a les teràpies alternatives. S’ofereixen a organitzacions i professionals afins que hi vulguin dur a terme les seves propostes.

360-virtual-tour

Sala Gran

Amb 80 metres quadrats en forma de “L”.
Es troba equipada amb parquet, equip de música i projector. Compta amb un vestidor unisex. Pot emprar-se sense mobiliari, amb coixins i màrfegues, o amb cadires i taules de treball, tipus convenció.

Sala Mitjana

Amb 40 metres quadrats i de forma rectangular. Es troba equipada amb parquet, equip de música i projector. Pot emprar-se sense mobiliari, amb coixins i màrfegues, o amb cadires i taules de treball, tipus convenció.

Sales Individuals

Disposem de dues sales de teràpies individuals (d’uns 15 metres quadrats) amb diferent equipació. Ambues amb llum natural. Una d’elles pot acollir un petit grup d’entre tres i sis persones, a més del terapeuta o facilitador.

Espai Cuina

Lloguer de l’espai per activitats relacionades amb la cuina o l’arteràpia, o per a cuinar els àpats d’una activitat que s’estigui duent a terme a l’Alzina. També oferim àpats en la línia de l’alimentació natural i saludable si s’està realitzant alguna activitat.

Exteriors

L’Alzina de Collbató gaudeix d’uns espais exteriors de dues hectàrees de terreny, amb esplanades, zones de bosc i camins. Ofereixen un ambient d’acollida entre murs de pedra seca i unes vistes espectaculars de la Muntanya.

La resta de la casa

L’Alzina de Collbató està situada en una masia catalana del segle XVII que trobem al bell mig del nucli històric del municipi. La casa encara conserva gran part dels elements originals després de la reforma d’acondicionament, i té accés directe al Parc Natural.

També oferim Slow Teambuildings i activitats nutritives per a grups. Consulteu-nos!