Lloguer d’espais i sales

a Montserrat

L’Alzina de Collbató gaudeix d’uns espais privilegiats entre el Parc Natural de Montserrat i el nucli històric de Collbató. Combina el confort d’una reforma recent i l’encant de les antigues masies catalanes, i compta amb uns exteriors privilegiats al peu de la muntanya.

Acollim grups, organitzacions i empreses que realitzin activitats i trobades relacionades amb el creixement personal, la sostenibilitat, la cultura i el benestar.

L’Alzina de Collbató està situada en una masia catalana del segle XVII que trobem al bell mig del nucli històric del municipi.

La casa encara conserva gran part dels elements originals després de la reforma de condicionament.

ELS ESPAIS EXTERIORS

Els espais a l’aire lliure de l’Alzina de Collbató es troben adaptats per fer-hi treball de grup.

Són dues hectàrees de terreny amb esplanades, zona de bosc i camins per practicar el contacte amb la natura.

Ofereixen un ambient d’acollida entre murs de pedra seca i vistes espectaculars a tocar de la muntanya de Montserrat.

ELS ESPAIS INTERIORS

Els espais interiors de l’Alzina de Collbató són espaiosos i acollidors. Inclouen dues sales per a teràpies individuals o per a grups reduïts, dues sales per a activitats grupals i un espai de cuina–menjador.

Sales grupals

Equipades amb parquet, equip de música i projector. Poden emprar-se sense mobiliari, amb coixins i màrfegues, o amb cadires i taules de treball, tipus convenció.

Sala gran: amb 80 metres quadrats en forma de “L”. Sortida directa al Parc Natural.

Sala mitjana: amb 40 metres quadrats i de forma rectangular.

Teràpia Gestalt online a Collbató
sala lloguer terapies collbato

Sales individuals

Disposem de dues sales de teràpies individuals (d’uns 15 metres quadrats) amb diferent equipació. Ambues amb llum natural. Una d’elles pot acollir un petit grup d’entre tres i sis persones, a més del terapeuta o facilitador.

Espai cuina

Espai versàtil d’uns 50 metres quadrats amb dues piques amb aigua i cuina a gas què permet la realització de diverses activitats creatives com teamcooking, tallers de cuina, ceràmica, artteràpia i arts plàstiques en general.

Àpats i allotjament

L’Alzina de Collbató pot oferir àpats, sempre que formin part de l’activitat del grup. Oferim una línia de l’alimentació natural i saludable, bàsicament vegana, gràcies a un acord que tenim amb l’equip de Nodrir-me.

Gràcies a l’acord que tenim amb l’Hostal Can Missé, podem oferir allotjament fins a 20 persones a escassament 100 metres, al mateix nucli històric de Collbató.

També oferim Slow Teambuildings i activitats nutritives per a grups. Consulteu-nos!