Lloguer d’espais i sales

a prop de Barcelona

L’Alzina de Collbató gaudeix d’uns espais privilegiats als peus de la muntanya Montserrat. Per una banda es troben dins del mateix Parc Natural i per l’altra, s’hi accedeix pel casc antic del municipi de Collbató. Aquests espais i sales s’utilitzen per a realitzar activitats en relació a la natura, al creixement personal i a les teràpies alternatives. S’ofereixen a organitzacions i professionals afins que hi vulguin dur a terme les seves propostes.

Sala Gran

Amb 80 metres quadrats en forma de “L”. Es troba equipada amb parquet, equip de música i projector. Pot emprar-se sense mobiliari, amb coixins i màrfegues, o amb cadires i taules de treball, tipus convenció.

Sala Mitjana

Amb 40 metres quadrats i de forma rectangular. Es troba equipada amb parquet, equip de música i projector. Pot emprar-se sense mobiliari, amb coixins i màrfegues, o amb cadires i taules de treball, tipus convenció.

Sales Individuals

Disposem de dues sales de teràpies individuals (d’uns 15 metres quadrats) amb diferent equipació. Ambues amb llum natural. Una d’elles pot acollir un petit grup d’entre tres i sis persones, a més del terapeuta o facilitador.

Espai Cuina

Lloguer de l’espai per activitats relacionades amb la cuina o l’arteràpia. També podem oferir àpats en la línia de l’alimentació natural i saludable si aquests formen part de l’activitat de cap de setmana.

Exteriors

L’Alzina de Collbató gaudeix d’uns espais exteriors amplis, ajardinats i naturals, amb espectaculars vistes a Montserrat. El lloguer de la Sala Gran inclou la utilització d’aquests, tot i no poder-ne garantir la utilització exclusiva.

La resta de la casa

L’Alzina de Collbató està situada en una masia catalana del segle XVII que trobem al bell mig del nucli històric del municipi. La casa encara conserva gran part dels elements originals després de la reforma d’acondicionament.

L’Alzina de Collbató també us pot oferir activitats complementàries al lloguer de les sales i espais, consulta’ns!

A tall d’exemple, les que segueixen:

I si sou un equip, organització o empresa, us poden interessar les nostres activitats de Teambuilding:

el Teamcooking i el Bany de Bosc.