l’Alzina som

rosa montells Teràpia Gestalt Collbató

Rosa Montells

Direcció, terapeuta i professora.

Em dic Rosa Montells i estic interessada en el creixement personal desde sempre. Per això, durant la vida i al meu ritme, m’he anat nodrint en la vessant física, emocional, mental i trascendent.

A conseqüència de tot això i de la meva necessitat de compartir, m’he format com a terapeuta gestaltinstructora de “río abierto” i professora de cuina natural i energètica. També sóc llicenciada en farmàcia.

M’agrada gaudir de temps per caminar, escriure i sentir; també dedicar-lo a la parella, fills i amics. Tant de bo trobis en aquest espai alguna cosa que connecti amb tu i et nodreixi d’alguna manera.

Terapeuta Gestalt amb quinze anys d’experiència, membre de la AETG, instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal. Professora de Cuina Natural i Energètica i llicenciada en Farmàcia.

 

Joan Monguió

Direcció, terapeuta i professor.

Em dic Joan Monguió. Sóc llicenciat en física i en farmàcia. També m’he format com a terapeuta gestalt, procés SAT i moviment harmònic i expressiu “río abierto”.

M’agrada la natura, el cinema, el bàsquet i la cuina… i moltes altres coses que encara he de descobrir.

M’agrada integrar les activitats culturals i les activitats de natura, ja siguin caminades o conferències, xerrades o excursions, per disfrutar-les i compartir-les amb tothom.

Terapeuta gestalt, instructor de “Río Abierto”. Llicenciat en física i en farmàcia.

 

COL·LABORADORS

Marc Llopart - Ioga

Marc Llopart

Professor de Ioga Kundalini.

Vaig conèixer el ioga a l’any 2002, estic molt agraït a aquesta maravellosa pràctica que m’ajuda a cuidar el cos, serenar la ment i és una eina i guia pel meu autoconeixament.

Professor de Kundalini Ioga, reconegut i certificat per AEKY (Associación Española Kundalini yoga), IKITA (International Kundalini yoga Teachers Association) i KRI (Kundalini Research Intitute). Director del Centre Anahata yoga (Martorell).

Itas Luque

Fisioterapeuta i professora d’Estiraments i Correcció Postural.

Com diu en Magou “Tot en aquesta vida es manifesta en energia o moviment”. Sóc enèrgica i amant del moviment, així que m’agrada ajudar a mantenir-lo i a buscar-lo.

Diplomada en Fisioteràpia, Tècnica superior en Prevenció de riscos laborals, Especialista en  Ergonomia i Higiene industrial, Fisioterapeuta esportiva, i especialista en la Tècnica de Tecarteràpia amb la tecnologia CIM200 de Capenergy. Directora de Fisioitas.

Núria Monés Comunicació

Núria Monés

Comunicació.

Sóc molt curiosa i m’encanta observar i aprendre. M’apassiona la comunicació a tots nivells. Submergint-me en el món del Creixement Personal.

Llicenciada en Geografia. Masters en Planificació Territorial, Turisme i Comunicació.