Teràpia Gestalt a Collbató

 

La Gestalt és una teràpia humanista té a veure amb crear ponts de comunicació amb un mateix, amb els altres i aprendre què significa fer-se responsable de la pròpia vida.

 

Teràpia individual

A concertar de dimarts a divendres a Collbató; dilluns a Barcelona (zona Centre).

Primera entrevista gratuïta

Teràpia en grup 

Periòdicament proposem sessions obertes gratuïtes. 

Fer una ullada a l’agenda

 

Les sessions

A les sessions es crea un espai on és benvinguda l’expressió d’emocions i sensacions corporals.El terapeuta acompanya, assenyala i facilita la consciència que emergeix amb una actitud oberta sense judici.

 

En aquestes condicions, el pacient descobreix aspectes de si mateix més enllà dels automatismes habituals i això és sanador. Atenem conflictes de relació, dols, ansietat i depressió.

 

La meva manera de ser terapeuta

Considero la relació terapèutica un encontre entre persones que aposten per una trobada des la transparència i la honestedat o al menys, fins on els és possible. Facilito l’expressió del que és genuí per davant de justificacions o manipulacions i valoro el contacte amb el que és real més enllà les les fantasies on sovint ens agrada instal·lar-nos.

 

Des que vaig conèixer la Gestalt, fa més de dues dècades, aquesta s’ha convertit en la meva manera d’entendre la vida. Sóc terapeuta de la mateixa manera que visc; intento estar atenta a allò que és obvi: les emocions, la postura corporal, judicis i idealitzacions. És amb això amb el què treballo.

 

En el transcurs de la teràpia anem enfortint la responsabilitat per la pròpia vida, aleshores és més senzill acceptar que viure és canvi. Aquest fet ens obliga capbussar-nos en moments de buidor i de caos imprescindibles per ressituar-nos. Sovint, els conflictes no són sinó senyals que demanen la nostra atenció per poder ser integrats i no requereixen res més que permetre’ns un espai de contacte, consciència i expressió.

 

 

Si aquestes línies et ressonen i creus que aquest és el acompanyament que necessites en el teu moment vital, pots posar-te en contacte amb mi.

 

rosa montells Teràpia Gestalt Collbató

Terapeuta

Rosa Montells

Terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència, membre de la Asociación Española de Terapia Gestalt (AETG).

Instructora de Moviment Conscient Rio Abierto.

Professora de Cuina Natural i Energètica.

Llicenciada en Farmàcia.

 

 

 

Membre de:

Asociacion española de gestalt

 

 

També et pot interessar

 

  • Interseccions i contradiccions Intel·lectualment em fascinen les interseccions, aquests espais de confluència que costen...

  • Psicoteràpia i camins del despertar Per fi un llibre que explica amb tendresa, de forma planera i profunda com es comple...

  • Un altre solstici d’estiu Potser era a causa que se li estaven acumulant masses coses o perquè a més, ja no estava...

  • Més enllà del control Sovint les persones que venen a teràpia ho fan amb la demanda que els ajudi a controlar la seva vi...