Teràpia Gestalt a Collbató

 

Sessions de teràpia individual: 

a concertar de dimarts a divendres a Collbató; dilluns a Barcelona (zona Centre). Primera entrevista gratuïta.

Sessions obertes en grup:

periòdicament proposem sessions obertes gratuïtes, fes una ullada a l’agenda.

 

Què és la Teràpia Gestalt?

La teràpia Gestalt té a veure amb crear ponts de comunicació amb un mateix, amb els altres i aprendre què significa fer-se responsable de la pròpia vida.

 

Entre terapeuta i client es crea un espai on és benvinguda l’expressió d’emocions i sensacions corporals. El terapeuta acompanya, assenyala i facilita la consciència que emergeix amb una actitud oberta sense judici. En aquestes condicions, el client descobreix aspectes de si mateix més enllà dels automatismes habituals i això és sanador.

 

Atenem conflictes de relació, dols, ansietat i depressió.

 

La nostra manera de ser terapeuta

Considero la relació terapèutica un encontre entre persones que aposten per una trobada des la transparència i la honestedat o al menys, fins on els és possible. Facilito l’expressió del que és genuí per davant de justificacions o manipulacions i valoro el contacte amb el que és real més enllà les les fantasies on sovint ens agrada instal·lar-nos.

 

Des que vaig conèixer la Gestalt, fa més de dues dècades, aquesta s’ha convertit en la meva manera d’entendre la vida. Sóc terapeuta de la mateixa manera que visc; intento estar atenta a allò que és obvi: les emocions, la postura corporal, judicis i idealitzacions. És amb això amb el què treballo.

 

En el transcurs de la teràpia anem enfortint la responsabilitat per la pròpia vida, aleshores és més senzill acceptar que viure és canvi. Aquest fet ens obliga capbussar-nos en moments de buidor i de caos imprescindibles per ressituar-nos. Sovint, els conflictes no són sinó senyals que demanen la nostra atenció per poder ser integrats i no requereixen res més que permetre’ns un espai de contacte, consciència i expressió.

 

Si aquestes línies et ressonen i creus que aquest és el acompanyament que necessites en el teu moment vital, pots posar-te en contacte amb mi.

 

Facilitadors

Rosa Montells Terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència, membre de la AETG, instructora de Moviment Conscient i teràpia transpersonal. També és llicenciada en Farmàcia.

Joan Monguió Terapeuta Gestalt, Programa SAT, instructor de Moviment Conscient. També és llicenciat en Física i en Farmàcia.

 

 

 

 

Membre de:

Asociacion española de gestalt

 

 

També et pot interessar

 

  • Un altre solstici d’estiu Potser era a causa que se li estaven acumulant masses coses o perquè a més, ja no estava còmoda explicant-se-les de la mateixa manera de sempre.......

  • Més enllà del control Sovint les persones que venen a teràpia ho fan amb la demanda que els ajudi a controlar la seva vida. La seguretat de tenir-ho tot sota......

  • Considero que ens cal anar amb cura amb les visions catastrofistes del futur que ens espera. Comparat amb la història de la humanitat, aquest és un moment on tot es mou prou......

  • El cos. Segle XXI Situació: acabant la segona dècada del segle XXI, latitud global i Big Data absorbint i vomitant informació “personalitzada” a la velocitat de la llum. El meu......