Teràpia Gestalt

ONLINE I PRESENCIAL A COLLBATÓ

 

La Gestalt és una teràpia humanista que té a veure amb crear ponts de comunicació amb un mateix i amb els altres. També amb aprendre què significa fer-se responsable de la pròpia vida.

 

Teràpia individual

Online: de dilluns a divendres

Presencial: de dilluns a divendres a Collbató.

Entrevista gratuïta

Teràpia en grup 

Periòdicament proposem sessions obertes gratuïtes. 

Fer una ullada a l’agenda

Vols saber més sobre la Gestalt? >> CURS D’INTRODUCCIÓ A LA TERÀPIA GESTALT <<

 

Les sessions

A les sessions es crea un espai on és benvinguda l’expressió d’emocions i sensacions corporals. El terapeuta acompanya, assenyala i facilita la consciència que emergeix amb una actitud oberta sense judici.

 

En aquestes condicions, el pacient descobreix aspectes de si mateix més enllà dels automatismes habituals i això és sanador. Atenem conflictes de relació, dols, ansietat i depressió.

 

 

rosa montells Teràpia Gestalt Collbató

Terapeuta

Rosa Montells

Terapeuta Gestalt amb quinze anys d’experiència, membre de la Asociación Española de Terapia Gestalt (AETG).

Instructora de Moviment Conscient Rio Abierto.

Professora de Cuina Natural i Energètica.

Llicenciada en Farmàcia.

 

La meva manera de ser terapeuta

Considero la relació terapèutica un encontre entre persones que aposten per una trobada des la transparència i la honestedat o al menys, fins on els és possible. Facilito l’expressió del que és genuí per davant de justificacions o manipulacions i valoro el contacte amb el que és real més enllà de les fantasies on sovint ens agrada instal·lar-nos.

 

Des que vaig conèixer la Gestalt, fa més de dues dècades, aquesta s’ha convertit en la meva manera d’entendre la vida. Sóc terapeuta de la mateixa manera que visc; intento estar atenta a allò que és obvi: les emocions, la postura corporal, judicis i idealitzacions. És amb això amb el què treballo.

 

En el transcurs de la teràpia anem enfortint la responsabilitat per la pròpia vida, aleshores és més senzill acceptar que viure és canvi. Aquest fet ens obliga capbussar-nos en moments de buidor i de caos imprescindibles per ressituar-nos. Sovint, els conflictes no són sinó senyals que demanen la nostra atenció per poder ser integrats i no requereixen res més que permetre’ns un espai de contacte, consciència i expressió.

 

Si aquestes línies et ressonen i creus que aquest és l’acompanyament que necessites en el teu moment vital, pots posar-te en contacte amb mi.

 

 

Mireia Bonet Gestalt

Terapeuta col·laboradora

Mireia Bonet

Terapeuta Gestalt, instruïda en medicina i estil de vida Ayurvèdic a Kerala, Índia, i en macrobiòtica amb la Montse Bradford.

 

Sóc humana, com tu. M’enfado, repeteixo patrons, tinc conflictes, temporades dolentes, dies en els que les emocions se’m desborden.

 

Durant gran part de la meva vida m’ha acompanyat la psoriasis i un fort rebuig cap el meu pare i cap el funcionament del món. Aquests han estat els motors per cuidar-me, per buscar el “remei” que a mí m’ha servit per sanar la meva pell, per millorar la relació vers els altres, que al final ha estat un reflex de millorar la relació amb mi mateixa.

 

M’he format com a terapeuta Gestalt a la Fundació Casa Ambar, instruïda en medicina i estil de vida Ayurvèdic a Kerala, Índia, i en macrobiòtica amb la Montse Bradford. Actualment descobrint i obrint-me a la meva part espiritual a través del treball amb la intuïció i la canalització.

 

Em dic Mireia Bonet Muiños, i t’acompanyo en aquest ball de la vida.

 

 

 

 

Membre de:

Asociacion española de gestalt

 

 

També et pot interessar