Constel·lacions Familiars amb Carles Parellada

TALLERS GRUPALS* A COLLBATÓ

* Grups al voltant de 20 persones

 

carlesparellada

Pròxims Tallers 2023 

Dimarts de 18 a 21h

 7 de març, 18 d’abril, 30 de maig

 

Les Constel·lacions Familiars Sistèmiques

Totes les persones estem units a la nostra família amb uns vincles extraordinaris i això fa que sovint ens trobem atrapats en lleialtats, identificacions i fidelitats més enllà de la lògica i la consciència.

 

Les Constel·lacions familiars ens ofereixen imatges de les relacions i dificultats del sistema. Ens permeten percebre des d’una altra perspectiva allò que, per proper, sempre hem viscut d’una manera determinada. Aquesta nova mirada ens obre portes a la llibertat i a relacions més sanes per caminar per la vida més lleugers d’equipatge.

 

Aquests tallers mobilitzen energies molt potents i toquen profundament a tots els participants, ja sigui les persones que treballen en la seva constel·lació, els representants o els observadors.

 

Les constel•lacions familiars i sistèmiques, creades per Bert Hellinger constitueixen una important eina terapèutica en la línia fenomenològica i sistèmica.

 

Carles Parellada

Mestre i terapeuta familiar amb àmplia experiència en els contextes educatius i en la formació permanent del professorat. Magisteri per la UB. Psicomotricista per l’ASEFOP de Bernard Aucouturier. Terapeuta familiar sistèmic. Constel·lador familiar per l’Institut Gestalt de Barcelona. Pedagogia Sistèmica a IG per la UDEC. Formador col·laborador de l’ICE de la UAB d’Infantil i Primària. Coordinador de les Formacions de Pedagogia Sistèmica a Catalunya i President de l’Associació MES (Moviment Educatiu Sistèmic).

 

Preu i inscripcions

25€/persona. Imprescindible fer la inscripció. Les sessions es desenvolupen en grup. Les persones que vulguin aprofundir en algun aspecte personal ho faran saber el mateix dia del taller i entre ells es triaran alguns treballs seguint criteris fenomenològics.