cohesió grupal teamcooking

Cohesió grupal per empreses i organitzacions a través de l’alimentació

Cohesió grupal per a empreses a través de l’alimentació

Quan un grup de persones que pertanyen a una organització s’acosten a l’Alzina de Collbató, sovint volen gaudir d’un taller de teambuilding i alimentació natural.
 
L’objectiu és observar l’organització en si, que va molt més enllà de cadascun dels individus. Fer-se preguntes, mirar-se i descobrir-se amb una perspectiva diferent… Vénen a viure una experiència. Una experiència sensorial en un ambient d’acollida i respecte que acostuma a suposar una petita revolució.
 
Aparentment la fita sembla clara: elaborar entre tots diferents plats seguint pautes i receptes per poder dinar o sopar un àpat saborós que té la peculiaritat de ser saludable.
 
En el fons, això només és una excusa: mentre elaborem aquests aliments que poden ser desconeguts o sobre els quals tenim algun prejudici, no és difícil percebre actituds que ens trobem cada dia en l’àmbit laboral. Quina actitud tinc davant d’allò que no conec o que fins i tot em desagrada? Com ho jugo amb els companys? Sóc pro-actiu? Ho faig tenint en compte l’objectiu? Com visc el dilema entre què desitjo i què convé al grup?
 
Com a professionals de l’alimentació saludable i de la psicoteràpia, ens engresca aquesta proposta que suposa una fusió d’aquestes dos vessants del creixement personal i grupal en què estem aprofundint fa tant de temps. Estem convençuts que hi ha un lligam profund entre l’alimentació i les emocions, el cos i l’esperit, que es forja en els primers instants de la nostra existència. Aquest lligam inconscient constitueix una eina poderosa que ens permet aprendre noves actituds d’una manera directa i eficaç.
 
En una antiga masia reformada al mateix Parc Natural, Montserrat aporta la seva majestuosa presència per dur a terme activitats com la que us proposem.
 
Si voleu fer alguna activitat amb el vostre grup o organització i esteu cansats de propostes gastades o d’espais amb poc caliu, feu una ullada a les nostres propostes de Slow Teambuilding!