Em declaro embadalida i sacsejada amb aquest llibre de la Maria Nicolau: Cuina! o Barbàrie. Després d’un llarg seguit d’anys en què he impartit classes de cuina energètica, entestada en...
Fa dies que m’agradaria compartir-vos la importància de tot el que es mou al voltant de l’alimentació: aspectes, socials, emocionals, de salut i també energètics. De fet, tots ells formen...
Recepta de Gaspatxo de Remolatxa
Ens agrada aquesta combinació de remolatxa i pastanaga. A l'estiu encara és fàcil trobar-ne en els pagesos de proximitat. Aquestes arrels són potents antioxidants i combinades...
Què puc menjar a l'estiu?
El curs s'acaba, arriben les vacances i ens ve de gust relaxar-nos també amb la compra de determinats aliments i les tasques a la cuina.
No passa...
Ens alimentem perquè el nostre organisme disposi de determinades substàncies que el permetin seguir viu. Aquesta afirmació es refereix al cos físic però és cert que també mengem per proporcionar-nos...
Sempre ens delim per les croquetes. Aquí en teniu unes de delicioses, saludables i digestives, també aptes pels qui mengen sense gluten. Que les gaudiu!
Ingredients:
200 g de bacallà fresc o desalat;...
Les orellanes són riques en ferro, fibra digestiva i antioxidants. Quan el fred arriba, suposen una interessant font de dolçor saludable. Combinades amb aquest formatge vegà preparat amb fruits secs amb un...
Us proposem aquesta saborosa recepta amb verdures de tardor. El saltat llarg ens permet obtenir tota la dolçor de la pastanaga, la carabassa i el moniato, amb el contrapunt salat de l'amaniment...
Us proposem aquesta saborosa recepta de pastís de pera cuita amb kuzu i agar-agar, acompanyada d'una base de flocs de civada lleugerament torrats amb les puntes de cacau. Ens proporciona la...
Una nova recepta fàcil i refrescant!
Gràcies a les llavors de chia (salvia hispanica) aquest postre o berenar és ric en greixos i proteïnes de la millor qualitat. Font òptima d'àcids grassos...