Meditació Dinàmica Matinal: repte 21 dies!

Meditacio Dinamica Osho Collbato

Meditació Dinàmica Matinal: repte 21 dies!


Activitat gratuïta

Meditació Dinàmica Matinal

21 dies “Chakra Breathing” d’Osho

Setembre 2019


Del 2 al 22 de setembre

De 7.15 a 8.15 del matí

A l’Alzina de Collbató, Collbató (BCN)

Gratuït

 

Osho es va adonar que a la dona i a l’home modern els costava passar estona asseguts i en silenci per meditar. És per això que va idear les meditacions actives o en moviment.

En aquesta meditació activa s’utilitza una respiració profunda i ràpida que, acompanyada de moviment corporal, aporta consciència, vitalitat i harmonia a cadascun dels 7 xacres i a la teva vida.

Amb aquesta pràctica és habitual experimentar canvis psíquics, emocionals i també físics en la nostra vida quotidiana, a la vegada que esdevenim més clars, vitals i serens.

Si t’animes, t’acompanyarem en el repte d’estar conscient, una estona als matins, durant els 21 dies de la meditació “Chakra Breathing”. Nosaltres posem l’espai, el material enregistrat i l’acompanyament de manera gratuïta.

Només has d’estar disposat a llevar-te d’hora 21 dies seguits* i a deixar-te sorprendre!

Els facilitadors seran Joan Monguió i Rosa Montells, ambdós instructors de Moviment Expressiu Rio Abierto i Terapeutes Gestalt.


* Com més dies i més seguits, millor! Però si algun dia es falla no passa res, no deixeu de venir i/o provar-ho per por a faltar!