Meditació montserratina

Meditació montserratina

Em planto al davant de la muntanya i intento sentir la seva solidesa. Per ajudar-me, em fixo com l’aire entra pel nas, i després en la manera com el deixo anar.

La muntanya m’acompanya, transpiro el seu alè. Aquesta deu ser la Montserrat que tots portem a dins: tranquil·la, assossegada, nodridora, viva i canviant.

Respiro Montserrat i observo els canvis d’aquests dies: els colors vermells de l’arboç i el magraner, la servera esgrogueïda, el romaní que torna a ser florit.

Els pensaments van i venen, enjogassats. Els observo durant una estona i després se m’emporten en caiguda lliure, em perdo en el neguit i els mals presagis.

Montserrat em retorna al present, aquest cop és la fulla del roure que es desprèn i voleia fins la falda.

Sota meu, l’entramat d’arrels em sustenta i em bressola. A sobre, un cel gris obscur que parla d’oratges, llamps i riuades. Al bell mig, fent de pont, jo i la muntanya.

O potser només Montserrat, quieta i immutable.

Feliç tardor!

rosa montells Teràpia Gestalt Collbató

Autora

Rosa Montells

Terapeuta Gestalt amb quinze anys d’experiència, membre de la Asociación Española de Terapia Gestalt (AETG). Instructora de Moviment Conscient Rio Abierto. Professora de Cuina Natural i Energètica. Llicenciada en Farmàcia.