Saltat mineralitzant de verdures de tardor

Recepta Saltat de Verdures de Tardor

Saltat mineralitzant de verdures de tardor

Us proposem aquesta saborosa recepta amb verdures de tardor. El saltat llarg ens permet obtenir tota la dolçor de la pastanaga, la carabassa i el moniato, amb el contrapunt salat de l’amaniment amb una base de mugi miso. Un plat remineralitzant, amb molt de color, per a aquesta estació que comença.

 

Ingredients:

6 cebetes senceres; 4 pastanagues; 1 moniato gran i 1 rodanxa de carbassa, tot tallat a trossos grans; 1 tira d’alga wakame trossejada i deixada en remull durant 10 minuts en 4 cullerades d’aigua; 1/2 magrana desgranada.
Per l’amaniment: 1 cullerada petita de mugi miso, 1 cullerada de melassa d’arròs, 1 cullerada de suc de gingebre fresc, tot ben diluït en dues cullerades d’aigua calenta.

Preparació:

1. Afegir un rajolí d’oli d’oliva a una cassola de fons gruixut.
2. Passar les cebetes tres minuts amb una mica de sal a foc mitjà.
3. Afegir la resta de les verdures i ofegar tres minuts més.
4. Baixar el foc al mínim, afegir l’alga remullada juntament amb l’aigua de remull, tapar i cuinar 40-45 minuts fins que les verdures estiguin cuites.
5. Afegir la vinagreta, remenar i apagar el foc.
6. Afegir la magrana.

Bon profit!

Recepta compartida per Biospirit.

Aprendrem moltes més receptes com aquesta, així com les bases de la cuina saludable i energètica a la nostra Formació Anual i durant el Curs Intensiu de Desembre.

 

També et pot interessar