Aprèn a menjar saludable pel pont de la puríssima

Menjar Saludable Curs Cuina

Aprèn a menjar saludable pel pont de la puríssima

Si vols aprendre a menjar saludable, hem preparat el curs perfecte per a tu pel Pont de la Puríssima d’enguany (2018): Les Bases de la Cuina Natural i Energètica.

 
Aquest és un curs intensiu de 4 dies (del 6 al 9 de desembre) en format residencial, per poder aprofitar bé el temps i continuar aprenent durant el sopar i l’esmorzar de forma distesa. Tot i així, si volguéssis anar a dormir a casa, també en podem parlar!

Aquest curs es basa en les primeres quatre sessions del Curs anual de l’Alzina de Collbató de Cuina Natural i Energètica (anem per la 8ª edició!) i va a càrrec de Rosa Montells, professora de Cuina Natural i Energètica, dietoterapeuta, farmacèutica i terapeuta Gestalt. La combinació de coneixements, pràctica i acompanyament personal, és el que fa diferent aquest curs de Cuina d’altres que es basen en modes passatgeres i en aprendre a cuinar bo i bonic.

A l’Alzina de Collbató creiem en una visió holística de la persona perquè cada un de nosaltres té diferents necessitats físiques, vitals i emocionals.

 
L’experiència ens mostra que a través de l’alimentació conscient podem millorar el coneixement propi i modificar alguns aspectes energètics i emocionals si creiem que ens és convenient. L’alimentació és molt més que  la nostra gasolina i per això és convenient que els àpats siguin equilibrats i ens aportin tots els nutrients que necessitem per continuar amb força i energia en el dia a dia.

Tot i les diferents necessitats, hi ha un denominador comú (o unes bases) que és interessant de descobrir. Al curs Les Bases de la Cuina Natural i Energètica et facilitem aquestes nocions bàsiques, que s’articulen al voltant de tres eixos que es reforcen entre sí:

  • El coneixement de l’energia dels aliments i estils de cocció (sí, depenent de com coguem els aliments, aquests mantenen o perden els seus nutrients!) i els amaniments;
  • Recuperar la saviesa del cos i el sentit comú;
  • Nocions bàsiques de Dietoteràpia i de les propietats dels aliments locals i de l’estació.

 

En finalitzar aquest nivell disposaràs d’una base sòlida on recolzar l’elecció d’una alimentació saludable segons les teves necessitats vitals.

A la vegada, i només si vols, podràs continuar amb les 4 sessions finals de la Formació anual.

Ah! Afegir que aquest curs es celebrarà a les instal·lacions de L’Alzina de Collbató, una antiga masia als peus de Montserrat, un espai fantàstic per a passar quatre dies de desconnexió mentre et cuides a tu mateix/a.

Esperem haver-te despertat el cuquet i que t’engresqui fer ullada a la informació completa de la formació. T’animes a acompanyar-nos?

 

 

Fins aviat!