Naturaleses sagrades

Naturaleses sagrades

La Natura ens regala un munt d’oportunitats per aturar-nos i recordar qui som. Les experiències que combinen els treballs de Rio Abierto amb els de contacte amb la Natura afavoreixen una comprensió profunda en indrets amb una energia especial com és la Muntanya de Montserrat.

Gràcies a  tècniques de respiració i meditació, d’utilització del so i la música, de l’observació contemplativa del que ens envolta i de l’escolta dels moviments del nostre interior arribem a comprendre el que suposa encarnar allò que és la nostra naturalesa més sagrada.

Establir ponts entre la naturalesa de la Muntanya i la del nostre cos facilita sentir que espiritualitat i matèria dansen i s’expressen a través del moviment, del gest quotidià més subtil i de la respiració.

Escoltem doncs els ritmes de la muntanya que ens sintonitzen amb el nostre propi ritme intern. Aprenguem a establir aquest diàleg amb la terra per sentir emergir el nostre impuls vital i el nostre jo més profund i sagrat.

La natura és canvi, de la mateixa manera que canvia la nostra existència tot i que, de vegades, pretenguem immobilitzar-la. Rendim-nos a abraçar la impermanència que experimentem d’una manera molt més profunda que a través del intel·lecte.

Permetem-nos despertar aquella capacitat de meravellar-nos de quan érem infants i gaudim d’una joia profunda. És aquí, en aquesta experiència d’obertura que comencem a comprendre la interrelació entre totes les coses.

Aquests tallers de moviment, convivència i autoconeixement  aprofiten el contacte amb la natura, la bellesa i l’energia de Montserrat, per obrir-nos i sensibilitzar-nos. Mitjançant les eines del sistema Río Abierto ens apropem a la nostra naturalesa més sagrada.

Retir Rio Abierto Montserrat

RETIR RIO ABIERTO A MONTSERRAT

Dissabte 14 i diumenge 15 març 2020

Retir de cap de setmana de moviment i convivència Río Abierto al cor de Montserrat.

Organitzat per Espai Delta i Río Abierto Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ