Recepta. Croquetes sense gluten de mill i bacallà

Croquetes sense gluten bacallà

Recepta. Croquetes sense gluten de mill i bacallà

Sempre ens delim per les croquetes. Aquí en teniu unes de delicioses, saludables i digestives, també aptes pels qui mengen sense gluten. Que les gaudiu!

Ingredients:

200 g de bacallà fresc o desalat; 1 tassa de mill cuit (dos tasses i mitja d’aigua); dues tires de pebrot vermell escalivat, pelat i trossejat petit; pebre negre; una ceba mitjana picada fina; una cullerada sopera de hatcho miso; llorer; julivert picat fi; farina d’arròs i oli de gira-sol de primera premsada.

Preparació:

1. Coure el mill amb la proporció d’aigua indicada a foc lent durant uns 25 minuts.

2. Coure el bacallà al vapor durant 3 minuts amb una fulla de llorer i un polsim de sal.

3. Sofregir la ceba i afegir el pebrot i el bacallà fins que deixin l’aigua.

4. Batre el mill amb el hatcho miso fins fer-lo puré. Afegir la ceba amb el bacallà, el pebrot, el pebre negre i el julivert. Barrejar bé amb el mill fins a obtenir una massa homogènia. Deixar reposar fins que agafi la textura adequada.

5. Formar croquetes amb les mans i passar-les per farina d’arròs. Escalfar una paella amb una mica d’oli de girasol i fregir-les fins que quedin daurades pels dos costats.

6. Eixugar l’excés d’oli amb un paper absorvent i servir amb un toc àcid o picant (xucrut, raves, o naps ratllats)

Bon profit!

Croquetes bacallà sense gluten

Recepta adaptada de Montse Bradford amb ingredients sense gluten. Recepta compartida per Biospirit.

Aprendrem moltes més receptes com aquesta al Taller ABC de la Cuina Natural i Saludable del dissabte 9 de febrer de 2019!

També et pot interessar