
07 gen. Recepta. Croquetes sense gluten de mill i bacallà
Sempre ens delim per les croquetes. Aquí en teniu unes de delicioses, saludables i digestives, també aptes pels qui mengen sense gluten. Que les gaudiu!
Ingredients:
200 g de bacallà fresc o desalat; 1 tassa de mill cuit (dos tasses i mitja d’aigua); dues tires de pebrot vermell escalivat, pelat i trossejat petit; pebre negre; una ceba mitjana picada fina; una cullerada sopera de hatcho miso; llorer; julivert picat fi; farina d’arròs i oli de gira-sol de primera premsada.
Preparació:
1. Coure el mill amb la proporció d’aigua indicada a foc lent durant uns 25 minuts.
2. Coure el bacallà al vapor durant 3 minuts amb una fulla de llorer i un polsim de sal.
3. Sofregir la ceba i afegir el pebrot i el bacallà fins que deixin l’aigua.
4. Batre el mill amb el hatcho miso fins fer-lo puré. Afegir la ceba amb el bacallà, el pebrot, el pebre negre i el julivert. Barrejar bé amb el mill fins a obtenir una massa homogènia. Deixar reposar fins que agafi la textura adequada.
5. Formar croquetes amb les mans i passar-les per farina d’arròs. Escalfar una paella amb una mica d’oli de girasol i fregir-les fins que quedin daurades pels dos costats.
6. Eixugar l’excés d’oli amb un paper absorvent i servir amb un toc àcid o picant (xucrut, raves, o naps ratllats)
Bon profit!

Recepta adaptada de Montse Bradford amb ingredients sense gluten. Recepta compartida per Biospirit.
Aprendrem moltes més receptes com aquesta al Taller ABC de la Cuina Natural i Saludable del dissabte 9 de febrer de 2019!
-
-
Quinta cullerada: nodrir-nos amb aliments saludables
Fa dies que m’agradaria compartir-vos la importànc...
-
-