Recepta. Mossets dolços per la tardor

recepta orellanes i anacards

Recepta. Mossets dolços per la tardor

Les orellanes són riques en ferro, fibra digestiva i antioxidants. Quan el fred arriba, suposen una interessant font de dolçor saludable. Combinades amb aquest formatge vegà preparat amb fruits secs amb un toc àcid, aporten també d’una manera fàcil, vitamines, minerals i greixos saludables.

 

Ingredients:

6 orellanes eco, 2 cullerades de formatge vegà, algunes avellanes torrades.
Pel formatge: 1/2 tassa d’ametlles crues remullades tota la nit, 1/2 tassa d’anacards crus sense sal remullats tota la nit, 1/2 cullerada petita de sal marina, el suc de una llimona gran.

Preparació:

1. Obrir les orellanes lateralment.
2. Escórrer les ametlles i els anacards, posar els ingredients i batre’ls junts. Rectificar amb una mica de sal o llimona i deixar refredar a la nevera.
3. Omplir les orellanes amb una mica de formatge vegà i guarnir amb una avellana.

Bon profit!

Recepta compartida per Biospirit.

Aprendrem moltes més receptes com aquesta, així com les bases de la cuina saludable i energètica a la nostra Formació Anual i durant el Curs Intensiu de Desembre.

 

També et pot interessar