L’Alzina de Collbató a la Festa de la Banca amb Valors de Triodos BANK

teamcooking

L’Alzina de Collbató a la Festa de la Banca amb Valors de Triodos BANK

L’Alzina de Collbató va presentar la primera iniciativa catalana de TEAMCOOKING a Triodos BANK en el context de la Festa de la Banca amb Valors.

Triodos Bank, un referent Europeu de la Banca ètica i sostenible, ens va seleccionar per convidar als seus clients a participar dels nostres tallers.

Al bell mig del Parc Natural de Montserrat els participants de la Festa van poder gaudir d’una caminada sensitiva en plena naturalesa i de l’activitat estrella per a les empreses, el Teamcooking.

Persones que venien d’arreu van cuinar aliments ecològics i estacionals que després van compartir en un aperitiu saborós i saludable. Va ser una experiència de treball en equip sensorial i nutritiva a tots nivells. Les cares reflectien satisfacció i alegria en acomiadar-se.

La proposta de Teamcooking de l’Alzina de Collbató s’adreça a empreses i organitzacions amb l’objectiu d’aprofundir en les seves dinàmiques de treball a través de tallers d’alimentació natural i saludable, en un entorn incomparable al nord del Baix Llobregat.

Saber més sobre les activitats de Teambuilding i Teamcooking de l’Alzina.