El Teamcooking. Cuinar l’equip

teamcooking Alzina de Collbató

El Teamcooking. Cuinar l’equip

Què és el Teambuilding?

Les activitats de Teambuilding són activitats adreçades a incrementar el coneixement dels equips. La seva eficàcia està provada en la cohesió dels grups i en la millora de les habilitats dels seus membres en relació a reptes i objectius.

A l’Alzina sabem que l‘equip és un actiu intangible de gran valor estratègic per a l’empresa. Un equip cohesionat i amb confiança en ell mateix marca la diferència per encarar-se als reptes que suposa un ambient tan competitiu com l’actual.

El Teamcooking

Dins el ventall d’opcions per enfocar aquesta línia de treball, l’Alzina de Collbató aposta per línies avanguardistes i humanistes, d’eficàcia provada en països del nord d’Europa i els Estats Units.

El Teambuilding de l’Alzina es centra en el Teamcooking, que es serveix de la Cuina Natural com a eina per explorar opcions i possibilitats de resposta a reptes i relacions.

Per què un Taller de Cuina?

Doncs perquè cuinar un menú saludable entre tots és treballar per un objectiu comú en el que cadascú ha de realitzar la seva tasca en benefici de l’equip: cal prendre decisions, prendre risc i consensuar. Atendre els rols habituals però potser també qüestionar-los!

És una experiència sensorial en un clima d’obertura i acceptació on el gaudi és un ingredient important. Això permet posar sobre la taula patrons establerts i plantejar-se si és convenient modificar actituds.

*___*

Pel divendres 24 de novembre hem preparat un Jornada gratuïta per a què les empreses i organitzacions puguin experimentar de primera mà la nostra proposta i els seus beneficis.

Hem inclòs també l’activitat de Bany de Bosc, una proposta per contactar amb la natura i beneficiar-se de l’entorn al Parc Natural de Montserrat. Perfectament combinable amb el Teamcooking està adreçada a treballar el benestar i la confiança de l’equip.

 

També et pot interessar