Treball sobre Sí, una manera de contactar amb el que és real

Teràpia Treball Sobre Sí

Treball sobre Sí, una manera de contactar amb el que és real

Potser has sentit a parlar d’aquestes classes de Moviment i Treball sobre Sí. És possible que fins i tot hagis pensat que són assequibles i que et vindria bé obrir-te una mica i moure el cos al ritme de la música mentre et qüestiones alguna cosa sobre com et va tot darrerament. I que, a més, està fàcil poder-ho fer prop de casa…

Al mateix temps, és probable que un sentiment poc concret t’arrossegui cap enrere. La idea de quedar en evidència davant dels participants remena aquesta emoció tant lícita, a mig camí entre la vergonya i les ganes de fugir que podríem anomenar por.

Ho sabem perquè els instructors de Río Abierto convivim sovint amb emocions contradictòries i resistències de tota mena.

I també sabem que una vegada travessada la primera sessió les fantasies s’esvaeixen i les possibilitats que s’ofereixen esdevenen més reals. Té a veure amb poder veure la cara de les pors i poder nomenar-les sense necessitat de paraules.

 

El contacte amb la realitat, el famós aquí i ara que habitem en aquestes sessions, és molt més interessant que la boira de la fantasia. Bàsicament perquè obre la porta a la possibilitat de canvis reals.

El que succeeix als tallers, el que sentim i experimentem té molt a veure amb el que ens passa a la vida, dia rere dia. I els altres, que continuen allà, passen a ser aliats i testimonis, companys d’aquest viatge que esdevé cos, gaudi, emoció i expressió.

*_______*

VEURE ELS PRÒXIMS TALLERS I CICLES

 

També et pot interessar